Dodaj do ulubionych

Hemafrodyta

13.11.06, 18:04
HEMAFRODYTA - Jestem w Radzie Miasta. Dziękuję za zaufanie. Popracuję nad
ortografią::)))
Obserwuj wątek
    • gluby Re: Hemafrodyta 13.11.06, 18:57
      To może w końcu przedstawisz się?
      • hemafrodyta Re: Hemafrodyta Deremika 13.11.06, 20:51
        Na forum nic nie mow o sobie to nie salony.Gluby to gluby i nikt nie wie co sie za tym kryje,jedyna ocena to po tym jak pisza.Kto mial ochote Cie poznac pofatygowal sie do urny i to wystarczy.Badz odwazna nie martw sie ortografia czy skrzywieniami seksualnymi,bo jak beda chciec to i do rozmiaru buta sie przyczepia.Rob swoje a deremika niech pozostanie czarnym tajemniczym koniem tegorocznych wyborow . Gratuluje .
        • hemafrodyta Re: Hemafrodyta Deremika 13.11.06, 21:07
          Musze przelac czare goryczy.Nikt na tym forum nie pogratulowal Ci ,nikt nie powiedzial "ciesze sie" nikt nie powiedzial "wierzylem w Ciebie".Takie jest to forum a wlasciwie ludzie ktorzy je tworza.Wstyd mielcznie ,wstyd ksiaze tego forum jasnie oswiecony gluby,choc ty jeden moglbys wyksztusic slowa uznania w imieniu swoich podwladnych ktorzy z takim "wdziekiem" poniewierali Wasza Radna.
          • dermika1 Re: Hemafrodyta Deremika 13.11.06, 21:41
            Slicznie dziekuję ale to twoja zasługa i takich jak Ty ludzi:))) Zgodnie z
            umową zapraszam na kawę na terenie powiatu mieleckiego:)Gdzie sobie tylko
            zażyczysz. Dziękuję jeszcze raz drodzy wyborcy. Jeśli macie problemy to śmiało
            piszcie,niczego nie zlekceważę.
            • inesita3 Re: Hemafrodyta Deremika 13.11.06, 21:54
              Nie bardzo rozumiem te Wasze obopólne umizgi. Lesbijki, czy co? Komu mamy gratulować, skoro radna nie przedstawiła się nam! Ja się jedynie mogę domyslać kto ty jesteś Deremika według nicka kojarzącym sie z nazwiskiem, pewnosci jednak nie mam - nic poza tym! Mimo wszystko Gratuluję, Gratuluję, Gratuluję! Ludziska wybrali Ciebie, więc wiedzieli co robią!
              • hemafrodyta Re: Hemafrodyta inesita 14.11.06, 03:56
                A co,masz ochote na trzecia ? Jak bedziesz miala tyle wdzieku co Deremika moze
                znajdziesz swoja wielbicielke.Mowisz ze nie wiesz komu gratulowac;Przeciez
                znasz,Deremika .Co jeszcze potrzebujesz by powiedziec :gratuluje.

• moni_147 Re: Hemafrodyta inesita 14.11.06, 07:04
                  Dermika i Hemafrodyta jak was czytam to mi się niedobrze robi... To tak jakby wiedziałybyście gdzie jest cukrownia ale nie cukier to niebardzo... Ludzie chcą Was usłysześ dostrzec a wy co!! Nic nie robicie co by waszych wyborców zadowolić.... Ukrywacie się pod byle pseudonimami. A ludziska tego nie lubią!!! Albo się przedstawisz albo nie będę z Tobą gadać i tyle - taka zasada panuje w społeczeństwie. A jak Wam się nie podoba - to trudno. To taka moja drobna porada.
                  • etiopia1 Re: Dermika... 14.11.06, 07:34
                    Gratulacje!!!!!!!!!!Myślę,że masz około 30 lat ,więc walcz o młodych, o miejsca
                    pracy i przede wszystkim godne zarobki.Niech Mielec wyciąga ręce po pieniądze z
                    Unii,bo to jest szansa na rozwój naszego miasta.
                    • yapkovitz Re: Dermika... 14.11.06, 07:38
                      A ja zostalem cesarzem w Pipidowce Dolnej, kto mi pogratuluje?:)
                      Uwazam ze postac Dermiki, to zwykla prowokacja, dlatego tez jakiemus fantomowi
                      nie bede skladal gratulacji.
                      • marta421 Re: Dermika... 14.11.06, 09:59
                        Yapko. Ja Ci gratuluje! :D
                        • yapkovitz Re: Dermika... 14.11.06, 10:49
                          marta, dziekuje:)
                          • hemafrodyta Re: yapko 14.11.06, 15:00
                            Powiadaja ze czlowiek to ponad 80 % wody ale w twoim przypadku te 80 % a moze i
                            wiecej to zolc.Przegrales ,z kretesem przegrales ,lud cie nie posluchal i
                            glosowal na anonimowa Deremike a wiesz dlaczego ? bo jej slowa maja
                            sile ,myslenie przyszlosc a dzialanie moze byc zbawieniem dla niedowiarkow.Ucz
                            sie yapkovitz ucz,grzecznosci,pokory i sluzebnosci.
                      • hemafrodyta Re: Dermika...yapko 15.11.06, 23:41
                        Oj ,nie masz ty chlopie szczescia do kobiet (do "obojniakow" tez).Po raz kolejny Dermika przerosla cie o glowe.Yapkovitz,dziekuje,prosze,gratuluje itp to przejawy grzecznosci ktore nie maja nic wspolnego z fakultetami,czy pozycja zawodowa.Czlowiek rodzi sie z naturalnym wdziekiem (Deremika) lub starczym i upierdliwym negowaniem czy zawiscia (yapkovitz).Nie masz ,nie stac cie i nigdy nie bedziesz mial "klasy" i moze dlatego przegrales w tych swoich podwarszawskich Krzaczkach.Na tym forum nazywam sie Hemafrodyta i nie ma to nic wspolnego z obojnactwem ,powiedz zatem dlaczego z pozycji kloaki starasz sie dokuczac nazywajac mnie "obojniakiem" ;czy gdybym nazywala sie Vagina nazywalbys mnie " cipa".Jak widzisz doktorku co wpis to wpadka.
                  • hemafrodyta Re: Hemafrodyta moni 14.11.06, 14:56
                    Rada dla moni - rzygaj,to jedyne lekarstwo jak ci niedobrze.Powiadzasz ze
                    ludzie na forum chca dostrzec; ale kogo ? , Deremike mogli ogladac przed
                    wyborami a hemafrodyta to iluzja nic wiecej.Powiadasz ze trzeba zadowolic
                    wyborcow ? poznacie ich po owocach jak powiada pismo;czy to nie wystarczy ?
                    Ide ,bo od tego bazgrolenia mnie tez robi sie niedobrze.
                    • ala_18 Re: Hemafrodyta moni 14.11.06, 21:49
                      kobieta ma racje, mam ma myśli Moni. Tacy ludzie jak ty i inni temu podobni umią tylko robić bagno z naszego kraju!!!!!!
                      • inesita3 Re: Hemafrodyta moni 14.11.06, 23:13
                        Chyba ma być: umieją.
                      • hemafrodyta Re: Hemafrodyta moni ala 15.11.06, 00:19
                        Ty malutka nie zabieraj glosu jak starsi radza.Paciorek,siusiu i spac no chyba
                        ze masz jakies zajecia pod kolderka.Milych wrazen.
                        • ala_18 Re: Hemafrodyta moni ala 15.11.06, 07:38
                          a skąd wiesz ile ja mam lat ala_18 nie znaczy że mam 18 lat tylko numer mojego mieszkania. Oświecona kobieto!!!!!!!
                • inesita3 Re: Hemafrodyta inesita 14.11.06, 23:20
                  Nie znam deremiki. Nie znam Ciebie ani Ty nie znasz mnie. Skąd zatem jesteś pewna, że nie mam więcej wdzięku niż deremika? Głupia, farbowana blondynka jesteś, czy co?
                  • hemafrodyta Re: Hemafrodyta inesita 15.11.06, 00:27
                    Ta pierwsza ma klase (Dermika).Ty jej nie masz o czym swiadczy wstawka o
                    blondynce.Do tego momentu bylam Toba oczarowana.Nie,nie jestem blondynka,nie
                    jestem tez glupia (IQ=248 i to jeszcze z przedszkola),nie jestem tez
                    farbowana.Nie wiem co odpowiedziec na pytanie :czy co ?
                    • inesita3 Re: Hemafrodyta inesita 15.11.06, 00:40
                      Całe szczęście, że przestałaś byc mną oczarowana! Ja osobiście jestem niefarbowaną blondynką, nie wiem jakie miałam IQ w przedszkolu i nie badam sobie teraz. A co do klasy Dermiki; IQ mi podpowiada: nie znam, nie kupuję kota w worku. Przedstawcie się z imienia i nazwiska plus nr dow. os. i PESEL. No i zdjęcia na forum! Żarty sie skończyły.
                      • hemafrodyta Re: Hemafrodyta inesita 15.11.06, 02:15
                        Dlaczego cale szczescie ? Jesli jestes kobieta to masz instynktowna potrzebe
                        podobania sie a jesli jestes "rasowa samica" to malo ze chcesz sie podobac ale
                        chcesz dominowac w stadzie .Czy to cos zlego ? Oczywiscie ze nie.Malo kobiet ma
                        ten przywilej, tyle tylko ze te "rasowe" nie obrazaja sie a Ty troche
                        przewrotnie ale tak no chyba ze to kobieca kokieteria .Milych snow.
        • nina_love Re: Hemafrodyta Deremika 14.11.06, 23:37
          Ja gratuluję (chociaż nie wiem komu ale mimo wszystko). Myślę, że
          tych "salonów" to można było chyba uniknąć. Trochę taktu by się przydało.
          • hemafrodyta Re: Hemafrodyta nina 15.11.06, 00:33
            Domyslam sie ze tajemnicza nina_love gratuluje rownie tajemniczej dermice 1.
            pod czujnym okiem nie mniej tajemniczej hemafrodyty i w obecnosci zazdrosnej
            osnutej mgla tajemniczosci inesity.Cieszcie sie mielczanie, jeden z was (forum)
            jest przy wielkim mieleckim oltarzu.
            • nina_love Re: Hemafrodyta nina 15.11.06, 00:45
              Cóż ... widać trochę kultury i człowiek się gubi ...
            • inesita3 Re: Hemafrodyta nina 15.11.06, 00:46
              Rozdwojenie jaźni? Tak to jest, jak sie ma w przedszkolu wogóle jakieś IQ:)))
              • hemafrodyta Re: Hemafrodyta nina i inesita 15.11.06, 02:07
                Nudzicie ,bajdurzcie miedzy soba.
                • sznapa Re: Hemafrodyta nina i inesita 15.11.06, 12:27
                  O co chodzi??!! Kłócicie się o gratulacje dla kogoś, kogo oprócz jednej osoby,
                  nikt na forum nie zna! Komu mamy gratulować? To ona powinna podziękować za
                  głosy.
                  • alicja.krystyna Re: Hemafrodyta nina i inesita 15.11.06, 12:48
                    Uważam, że dwie koleżaneczki albo dwaj chłopaczkowie (dermika i hemoafrodyta"
                    zrobili tu sobie zabawę w wybory a my się daliśmy nabrać na taki prostacki kawał.
                    • yapkovitz Re: Hemafrodyta nina i inesita 15.11.06, 13:03
                      Pisalem juz pare razy o tym, iz jest to tylko nedzna prowokacja, ale nedzna
                      prowokacja biorac pod uwage styl wypowiedzi radnej dermiki i obojniaka.
                      • dermika1 Re: Hemafrodyta nina i inesita 15.11.06, 16:49
                        Czy pisząc "obojniaka" miałes na myśli obojnaka?
                        • yapkovitz Re: Hemafrodyta nina i inesita 15.11.06, 17:27
                          Mialem na mysli oboj, instrument dęty drewniany z grupy aerofonów stroikowych,
                          a Ty chyba nie chcesz wiedziec z jakim mi sie kojarzysz instrumentem muzycznym:)
                          • dermika1 Re: Hemafrodyta nina i inesita 15.11.06, 18:33
                            Przepraszam, może jestem zbyt drobiazgowa ale czy aby napewno chodzi ci
                            o "oboj" jak piszesz, czy może masz na myśli "obój". Nerwy Ci puszczają, czym
                            sobie zasłużyłam na taką agresję?
                            • yapkovitz Re: Hemafrodyta nina i inesita 15.11.06, 19:20
                              Jaka znowu agresja? przeciez pisze tylko o instrumentach muzycznych:)
                  • hemafrodyta Re: Hemafrodyta sznapa 15.11.06, 23:25
                    Wstydz sieSznapa.Raz ze Dermika pisala o sobie na tym forum,przedstawila jako Dermika 1 a ty przedstawiasz sie jako Sznapa (skromnie bez jedynki) wiec prezentacji stalo sie zadosc.Podziekowala wszystkim ,choc to forum mowiac delikatnie skopalo ja niemilosiernie.
                • nina_love Re: Hemafrodyta nina i inesita 15.11.06, 22:55
                  Widzę, że knceptu brakło ... niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka