exbenek
21.09.15, 12:47
Mam wrażenie , że im głośniej niektórzy będą maltretować środki masowego przekazu o naszej niewinności w kwestii holokaustu - tym więcej idiotów typu Grossa czy kolejnego idioty z Irlandii bedzie sie "produkowało" i wymyślało "wklejki" typu - "więcej Żydów niż Niemców" - nie mam wątpliwości , że chodzi o arabskich uchodżców szczekanie kundelków ma pokazać że my "cacy oni be" , ale - czy dyskutuje się z idiotami ? co daje dyskusja z idiotą typu Grossa , po co dyskutować z facetem ,który jesy gotowy udowodnić że Globocnik czy Hoess byli Polakami ( o tym jestem przekonany że Gross w swojej zawziętości jest gotowy to zrobić...) pytam , po co? czy nie wystarczy że my propagujemy historię swojego narodu ? rzetelnie bez chojraczenia i podawania mitów ? odnosze wrażenie , że jest w europie część ludzi ( niewielka) , która zawsze bedzie szczekała na nas - tak jak jest u nas część ludzi ,którzy zawsze ujadają na wszystko - może ktoś mi zacytuje "zadowolonego" l51? no chyba że się komuś "coś" stało ,albo zesr..ło ....