isia1981 18.06.06, 10:02 Czy jest w Krośnie lepszy pediatra niż dr Langner? Jeśli tak- proszę o namiary... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkrukar Re: Dr Langner 23.06.06, 20:56 Dr. Langner jest dermatologiem z W-wy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ela696 Re: Dr Langner 25.06.06, 14:29 Dr Lucjan Langner jest pediatrą z Krosna i bodajże ordynatorem oddziału dziecęcego w krosnieńskim szpitalu. Ma b. dobrą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
stoppp Re: Dr Langner 27.06.06, 23:17 Zrezygnowałam z usług - zapisał jeden antybiotyk dziecku - żadnych efektów, zapisał drugi - dalej nic. Zasugerował trzeci - nie zdzierżyłam eksperymentów na synu zamiast zbadania jakie bakterie wchodzą w grę. To było dziesięć lat temu - może się zmienił na lepsze.... O pani ortodontce-dentystce Langner - też nie mam dobrego mniemania. Jako matka ubezpieczeniowca zostałam potraktowana z jaśniewielkopańską łaską. Za co "podziękowałam", wzbierajac platna usluge w innym gabinecie. Wyczekuje z tęsknota czasów, kiedy wreszcie peniądze NAPRAWDĘ pójdą za pacjentem i zostanie ustanowiony pakiet GWARANTOWANYCH świadczeń medycznych. I nie będę płacić 300 zł na miesiąc składki, nie korzystając z "bezpłatnych" świadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszk Re: Dr Langner 27.06.06, 23:24 Od ortodontki niech Was wszyscy święci bronią! Dr. Langner - OK Odpowiedz Link Zgłoś
ketri1 proszę o nazwisko najlepszego ortodonty 14.06.07, 14:52 w Krośnie. Będę bardzo wdzięczna. Dlaczego dr Langner nie zasługuje na uznanie? proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
zajacowna Re: proszę o nazwisko najlepszego ortodonty 18.06.07, 20:22 napisalam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaz0 Re: proszę o nazwisko najlepszego ortodonty 10.07.07, 23:22 dr Mrozek jest ok, przyjmuje w pon, śr i pt na Wojska Polskiego kolo "kwadraciaka", mozesz sprobowac, sama do niego ostatnio poszlam i pomogl:) podobno Joanna Biduś tez jest dobra, ludzie ją chwalą, mam problem z dzieciakiem, dziewięć miesiecy i stale lapie oskrzela, ona podobno leczy homeopatią a ja mysle czy by nie sprobowac, zaszkodzic nje zaszkodzi a moze pomoze, wiec sie wybieram pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś