13.05.16, 20:56
"Niezależna" donosi:
"W 2007 r. na scenie błękitnego marszu dla zwolenników Platformy Obywatelskiej zagrali i zaśpiewali Tomasz Lipiński i Paweł Kukiz, artyści – symbole drugiej fali rockowego boomu lat 80., autorzy pokoleniowych hymnów. Dla wielu dawnych fanów było to pewnym zgrzytem, anarchizujący idole grający dla partii politycznej przestają brzmieć autentycznie, gdy powtarzają, że nie wierzą politykom.W 2007 r. na scenie błękitnego marszu dla zwolenników Platformy Obywatelskiej zagrali i zaśpiewali Tomasz Lipiński i Paweł Kukiz, artyści – symbole drugiej fali rockowego boomu lat 80., autorzy pokoleniowych hymnów. Dla wielu dawnych fanów było to pewnym zgrzytem, anarchizujący idole grający dla partii politycznej przestają brzmieć autentycznie, gdy powtarzają, że nie wierzą politykom." :-((

niezalezna.pl/80346-prawdziwa-podla-zmiana
Obserwuj wątek
    • wislocka12 Re: Donos 13.05.16, 21:55
      Czy tylko mnie się wydaje, że jest rok 2016 a Ty emocjonujesz się tym co się działo w 2007 roku? Ludzie się zmieniają jak widać, po za Tobą bo byłeś, jesteś i pewnie będziesz dupkiem żołędnym.
      • kolekcjonerkosci69 Re: Donos 13.05.16, 23:13
        NOOOO...lechowski zmienił piórka?Teraz jest "wisłocka12"
        • wislocki12 Nie tylko... 14.05.16, 00:46
          Nie tylko! Jest jeszcze wislocki15, polak1706, że o jk... i kl... coś tam, coś tam nawet już nie wspomnę... Całe szczęście, że zapomniał o marmarze... ;-))
          • retinger Re: Nie tylko... 14.05.16, 09:18
            Podziwiam Twój "związek" z osobą występującą tu jako wislocka12. Prowadzicie polemikę pełną wzajemnych uszczypliwości i zastanawiam się czy to na zasadzie: kto się lubi ten się czubi?
            • palacz67 Re: Nie tylko... 14.05.16, 09:28
              "Czubienie" się też ma swoje granice, Retingerze, czasami bardzo boli, pozdrawiam.
              • retinger Re: Nie tylko... 14.05.16, 09:57
                Masz całkowicie rację. Jednak nazwałem to "czubieniem" by rozluźnić atmosferę i jakoś wezwać ten duet a właściwie tercet do opamiętania. Piszę tercet bo każdy wpis któregoś z wislockich wywołuje reakcję drugiego wislockiego, w to włącza się pewien fan wislockiego12 zwykle b.nieelegancko, wislocka12 odpowiada równie niegrzecznie i robi się na forum tzw. obora. Ja oczywiście nie mam pojęcia co wiąże ze sobą wislockich ale pamiętam, że nie zawsze tak było. Kiedyś wislocka12 na forum prosiła wislockiego12 o zakup pewnych wiktuałów więc domyślam się, że mieli jednak coś ze sobą wspólnego, np. kuchnię. Później coś się stało i jest jak jest, czyli byle jak. Mam nadzieję, że jednak ci ludzie zmienią trochę stosunek do siebie i będzie normalniej.
                Wzajemnie pozdrawiam Pani Palacz67.
                • palacz67 Re: Nie tylko... 14.05.16, 10:24
                  Miałam na myśli ogólnie forum, nie tylko Wisłockich. Wisłocki napisał kiedyś, że jestem najgłupszą osobą w internecie. Nie obraziłam się o to, ponieważ uważam, że każdy z nas ma poczucie swojej wartości. Skończyłam trudny kierunek studiów, obroniłam się na 5, nie mam kompleksów. Osiągnełam to ciężką pracą i wieloma wyrzeczeniami. Wisłocki 12 nie jest święty, potrafi oczernić i dowalić. Niemniej czasami potrafi być życzliwy, wspierał mnie w ciężkiej grypie i jestem mu za to wdzięczna. Wiesz, czasami moje dzieci do mnie dzwonią i pytają: mamusiu, wszystko w porządku? Mam ogromny żal do osoby, którą znam osobiście o oczernianie i ośmieszanie mnie na forum. Czasem życie boli, pozdrawiam.
                  • wislocki12 Na jakim kierunku? 17.05.16, 21:24
                    No cóż, okazuje się, ze nawet obronienie się na 5 o niczym jeszcze świadczyć nie musi... :-((
                    PS. A tak z ciekawości, na jakim kierunku się broniłaś ;-))
                • wislocki12 Dzieci Klechowskiego 17.05.16, 21:28
                  Gdzieś czytałem, że Józef Hieronim Retinger był wolnomularzem. Czy to zadecydowało o wyborze przez Ciebie nicka? ;-))
                  PS. Wszyscy jesteście dziećmi Klechowskiego... ;-))
      • wislocki12 Niezależny i... bezsilny 14.05.16, 00:15
        To nie ja, lecz niejaki ​Krzysztof Karnkowski, redaktor "Niezależnej" i tak, jak ona, zupełnie niezależny! ;-))
        PS. Nawet jak nie zrozumiałeś tekstu, nie powinieneś nazywać rozmówcy "dupkiem żołędnym", bo to świadczy o twojej bezsilności... :-((
      • wislocki12 Nie kultura, lecz chęć szczera... 14.05.16, 01:08
        ...że o braku kultury nawet już nie wspomnę! ;-((
        • wislocka12 Re: Nie kultura, lecz chęć szczera... 14.05.16, 05:48
          a wspomnij sobie.
          • wislocki12 Niech Ci będzie 16.05.16, 22:56
            Niech Ci będzie:
            Dupko żołędna! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka