Gość: gość IP: *.sistbg.net 27.01.05, 18:58 ludzie jak sobie radzicie po rozstaniu po kilkuletnim związku. Proszę o poważne odpowiedzi :( rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: forti Re: ROZSTANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:40 Jesteś kobietą czy mężczyzną, bo to trzeba wiedzieć, żeby coś radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaatammm Re: ROZSTANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:51 ja poszedłem do LUNY i było super!!!! polecam jak jesteś chłop!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ROZSTANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:36 Tylko "klin klinem" można wybić, dlatego trzeba szybko znaleźć nowy obiekt zainteresowania. Sprawdzone. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ROZSTANIE IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 25.02.05, 12:36 nie masz wyjścia, musisz sie pozbierać, świat jest za piękny i za krótko żyjemy, by pozwalać sobie na zmartwienia, które prędzej czy później miną. Ja też to przeżyłam. Przejdzie Ci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś