ninka000 19.06.05, 22:00 Poszukuje pracy na wakacje<oczywiscie normalnej-kazdy wie o co chyba chodzi>Czy znalezienie jej jest mozliwe w takiej malej miescince jaka jest Debica? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maw51 Re: ninka 20.06.05, 08:23 Na czarno może byś i znalazła, szkoda, że nie jesteś facetem miałabyś większe szanse. Odpowiedz Link
ninka000 Ninka000 20.06.05, 18:32 No wlasnie to jest dyskryminacja facetom jest duzo latwiej o prace.Przydalo by sie cos grosza na wakcje.Jak ktos by cos wiedzial to dajcie znac:) Odpowiedz Link
dydeq Re: ninka 22.06.05, 15:35 Ja na przykład nie wiem jaka to jest według Ciebie "normalna praca"... Odpowiedz Link
bartosz_p Re: ninka 23.06.05, 09:18 No wiesz, komóreczka, laptopik, autko służbowe, 5 tyś na miesiąc... Odpowiedz Link
ninka000 Re: ninka 23.06.05, 13:10 Heheh nie o takie cos mi chodzilo.Napisalam ze poszukuje normalnej pracy majac na mysli ze nie w domu publicznym itp.Juz kiedys ktos wylecial z taka propozycja wiec dzieki.Chce poprostu dorobic sobie troche na wakacjach i tyle:) a normalna praca znaczy dla mnie no niewiem zajmowanie sie dzieckiem,w jakims sklepie cos z tych rzeczy.I niechodzi o wielka kase niemam duzych wymagan.Zreszta 5 tys heh i tak by nikt niedal bo coprawda pelnoletnia jestem ale jeszcze sie ucze:) Odpowiedz Link
ninka000 Re: ninka 23.06.05, 19:03 A zdziwilabys sie .Pracowalam juz w sklepie jako ekspedientka na tamtych wakacjach<w zastepstwie za kogos a niestety teraz niemam takich mozliwosci>,i zajmowalam sie dziecmi w roznym wieku<niestety u ludzi ktorych pracowalam tez brak mozliwosci poniewaz wyjechali za granice>.A jak wiadomo dziewczynom trudniej o prace niestety:(Nieboje sie pracy a tym bardziej tego ze ''pobrudze sobie rece'' Odpowiedz Link
malopolskowianka Re: ninka 26.06.05, 08:48 a jednak doswiadczona :) szukalam kogos do sklepu, ale interesowal mnie pracownik na stale, szukalam tez opiekunki do dziecka ale ostatecznie posluzylam sie rodziną, trudno wynająć obcą osobę ktorej nie znają dzieci to raz i ktorej nie znam tez ja to dwa, nie wiem kogo wpuszczam do domu to zasadniczy argument, z pracą u "obcych ludzi" musisz sie raczej pożegnać, trzeba szukać przez znajomych, znajomych znajomych, ciocię koleżanki kuzynki itd, wiem jak o pracę jest ciężko, ale o opiekunkę do dziecka rownie trudno :) w ktoryms momencie stwierdzilam ze nie znam nikogo kto moglby sie zając moimi dziecmi, a nie mam czasu na faze przejsciową tzn. zapoznawanie wzajemne "gnębicieli" i "gnębionej" :))) a ile placi sie obecnie opiekunce do dzieci? Odpowiedz Link
ninka000 Re: ninka 26.06.05, 13:18 Hehe teraz to niewiem ja w tamtym roku dostalam 400zl.Mi to odpowiadalo:)Wiesz kazdy szuka aby zarobic cos dla siebie:)Ja bylam zadowolona i pracodawca tez:) Odpowiedz Link