roberto1973 27.07.06, 14:03 Witam serdecznie czy ktos wyjechał do pracy z Biurem Turystycznym Alma z Tarnobrzega?? Potrzebuje opini. wlasnie mysle za ich pomoca wyjechac do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: ALMA - Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:05 hahaha , taj sobie lepiej spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto1973 Re: ALMA - Praca IP: *.wdm.pl 27.07.06, 14:34 ok dzieki. widze ze opinie ma cienka Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ALMA - Praca 27.07.06, 15:07 roberto1973 napisał: > Witam serdecznie czy ktos wyjechał do pracy z Biurem Turystycznym Alma z > Tarnobrzega?? > Potrzebuje opini. wlasnie mysle za ich pomoca wyjechac do pracy. poczytaj!!!!!!forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=329&w=42129574 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto1973 Re: ALMA - Praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:15 DZIEKI ZA POMOC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alma Re: ALMA - Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 08:38 dajcie spokój nie zawracajcie sobie glowy tym podlym biurem.Chyba,ze chcecie mieć długi i zyć w strachu przed rodzinka Surowiec.Aż cierki po ciele przechodzą na samo wspomnienie co ludzi przez ta babe spotyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: ALMA - Praca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.06, 20:03 Widzę, ze to biuro faktycznie nie cieszy sie zbyt dobrą opinią. Byłam tam, chciałam sie dowiedzieć czegoś konkretnego, jak wygląda organizacja takiego wyjazdu, itp., bo chce wyjechać do Anglii do pracy. Na szczęście sama włascicielka biura skutecznie mnie zniechęciła swoją gadaniną! W ogole nie dała mi dojść do słowa, plotła trzy po trzy, bzdury jakies opowiadała nie na temat, a ja nie uzyskałam odpowiedzi na żadne moje pytanie... Żenada po prostu. A znacie może jakieś wiarygodne biura organizujące wyjazdy do Anglii z naszego regionu? Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 Re: ALMA - Praca 05.10.06, 08:36 W tarnobrzegu żadne biuro nie organizuje wyjazdów z załatwieniem pracy. Jeśli chcesz znaleźć takie biuro pośrednictwa należy udać się do urzędu pracy, ale nawet tam nie ma 100% pewności (sprawdź poniedziałkową Wyborczą - dodatek lokalny Rzeszów) Odpowiedz Link Zgłoś