Dodaj do ulubionych

partner do tańca

IP: 195.205.97.* 11.01.07, 10:27
jesli chcesz sie nauczyć tanca towarzyskiego w tdk a nie masz partnerki to
pisz na moje gg 1880806 i tam sie dogadamy.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: llll Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:32
      powiedz mi jak wygladaja tam te tance, czy jest duzo ludzi, i czy naprawde da
      sie tam cos na uczyc?
      • Gość: jaaaaaaaa Re: partner do tańca IP: 195.205.97.* 11.01.07, 13:19
        znam osoby które tam chodziły i fakt fajnie tancza czyli cos chyba ucza sama
        wszystkiego musze sie jeszcze dopytac bo chyba sie tam cos płaci ale to by i tak
        nie wychodziło tak duzo...ja bym sie zapisała ale nie mam partnera!!!:/ a trzeba
        miec bo to w koncu towarzyski dlatego pytam jak by ktos chciała a tez nie ma
        partnerki w takim przypadku...
        • Gość: pola Re: partner do tańca IP: 80.54.16.* 11.01.07, 19:56
          chodziłam sama a potem (po kilku latach) zaprowadziłam również męża - polecam
          Pani Małgosia super uczy tylko należy jej pilnie słuchać i stosować się do
          zasad. gdzieś wcześniej pisał ktoś że właśnie się zaczął nowy kurs - 30 zł od
          osoby za miesiąc
          • Gość: ff Re: partner do tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:27
            kurs kosztuje 30zl/miesiac
            nie trzeba miec partnera! jak ja chodzilem (od wrzesnia do listopada) to bylo na
            poczatku duuuzo osob a po miesiacu zostalo okolo 10 gosci i 20 dziewczyn. Zawsze
            bylo tak ze co taniec zmienialem partnerke i kazdy tak robil. To jest nauka
            tanca a nie studniowka ze potrzebny ci partner.
            Potwierdzam, pani gosia jest cool i dobrze uczy tanczyc
            Pozdrawiam!
            • Gość: tina Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:03
              a gdzie ten kurs jest prowadzony ?
              • Gość: ff Re: partner do tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:21
                w tdku na kameralnej. zapisujcie sie jak najszybciej bo bedziecie miec braki ;)
    • Gość: djaaaaaaaaa Re: partner do tańca IP: 195.205.97.* 14.01.07, 21:48
      to jak to dziewczyna tanczy z dziewczyna.To jedna musi robić za faceta:/to juz
      bym wolała miec stałego partnera?to jak jest ktos chętny w przeciwnym arzie
      bede zmuszona isc samotnie:(
      • Gość: ****** Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:30
        nawet jak pojedziesz z partnerem to i tak nic ci to nie da bo kazdy tanczy z
        kazdym, wiec jezeli sa jakies dziewczyny samotne to i tak bedziesz z nimi
        tanczyc, wlasnie dlatego na ten kurs nie chodze, bo jezeli mam partnera to bez
        sensu zebym tanczyla z kims jako facet, acha i pamietaj zeby sie odpowiednio
        wystroic, jeden wielki pokaz mody, ludzie poubierani jak na sylwestra,
        • Gość: hah Re: partner do tańca IP: 195.205.97.* 15.01.07, 14:53
          hehe to fajny cyrk
          • Gość: ****** Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:20
            dokładnie, kompletny cyrk, bylam tam dwa razy i juz wiecej nie pojde, ludzie
            mysla ze jak sie wystroja to od razu beda umieli tanczyc,
            • Gość: ff Re: partner do tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 23:06
              co do stroju, to dziewczyny musza miec spodnice, cos dziwnego?

Co do tego ze przychodzisz z partnerem a nie koniecznie z nim tanczysz... To
              jest kurs tanca a nie kurs tanca dla par. Pani gosia tak uczy tanczyc zeby z
              kazdym mozna bylo, bo to chore zeby nauczyc sie tanczyc tylko ze swoim partnerem...
              • Gość: gfgfd Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 08:36
                chore jest to ze jestem kobieta a musze z kims tanczyc jako facet, a niestety
                kroki co do niektorych tancow sie roznia !!!
        • Gość: Chicus Re: partner do tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:35
          Ty możesz przychodzić śmierdząca.. tez będzie fajnie i zwrócisz na siebie uwagę a przecież o to chodzi
    • Gość: ama Re: partner do tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 17:31
      Pani Gosia jest super i po jej kursie na pewno poznasz podstawy tańca
      towarzyskiego
      • Gość: tancerz Re: partner do tańca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.07, 22:43
        Dobrze że na tym kursie jest więcej kobiet gorzej by było gdyby było więcej
        facetów.Kobieta jak z kobietą tańczy to jeszcze ujdzie ale jak by facet
        z facetem tańczył to by było podejrzane jak by nie patrzeć.
        • Gość: ja Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:39
          To zależy jaka płeć na to patrzy,dla mnie dwie kobiety tanczące razem wyglądają
          dziwnie,a mężczyżni -zabawnie.
          • Gość: Tina Re: partner do tańca IP: 81.15.171.* 23.02.07, 11:20
            Ktoś kto pisze, że tam jest rewia mody, grubo się myli. Chodzi o to aby nauczyć
            się chodzić w spódnicy i w elegantszych butach a nie w trampkach i bojówkach.
            Jak to wygląda. Nawet nie można sprawdzić czy krok jest właściwie wykonywany,
            bo nie widać stopy...
            • Gość: lalalala lalalala Re: partner do tańca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.02.07, 14:55
              Kiebskiej baletnicy to przeszkadza rąbek u spódnicy.
              Dobremu tancerzowi buty nie przeszkadzają.
              • Gość: ghj Re: partner do tańca IP: 213.199.214.* 27.02.07, 19:56
                Chej dziewczyny! gdybyście nie były takie wybredne to znalazłybyście partnerów
                nie tylko do tańca ale także do towarzystwa,ale wy za wysoko mierzycie,dlatego
                nisko spadacie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka