Gość: jaaaaa IP: 195.205.97.* 11.01.07, 10:27 jesli chcesz sie nauczyć tanca towarzyskiego w tdk a nie masz partnerki to pisz na moje gg 1880806 i tam sie dogadamy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: llll Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:32 powiedz mi jak wygladaja tam te tance, czy jest duzo ludzi, i czy naprawde da sie tam cos na uczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaa Re: partner do tańca IP: 195.205.97.* 11.01.07, 13:19 znam osoby które tam chodziły i fakt fajnie tancza czyli cos chyba ucza sama wszystkiego musze sie jeszcze dopytac bo chyba sie tam cos płaci ale to by i tak nie wychodziło tak duzo...ja bym sie zapisała ale nie mam partnera!!!:/ a trzeba miec bo to w koncu towarzyski dlatego pytam jak by ktos chciała a tez nie ma partnerki w takim przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: partner do tańca IP: 80.54.16.* 11.01.07, 19:56 chodziłam sama a potem (po kilku latach) zaprowadziłam również męża - polecam Pani Małgosia super uczy tylko należy jej pilnie słuchać i stosować się do zasad. gdzieś wcześniej pisał ktoś że właśnie się zaczął nowy kurs - 30 zł od osoby za miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: partner do tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:27 kurs kosztuje 30zl/miesiac nie trzeba miec partnera! jak ja chodzilem (od wrzesnia do listopada) to bylo na poczatku duuuzo osob a po miesiacu zostalo okolo 10 gosci i 20 dziewczyn. Zawsze bylo tak ze co taniec zmienialem partnerke i kazdy tak robil. To jest nauka tanca a nie studniowka ze potrzebny ci partner. Potwierdzam, pani gosia jest cool i dobrze uczy tanczyc Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:03 a gdzie ten kurs jest prowadzony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: partner do tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:21 w tdku na kameralnej. zapisujcie sie jak najszybciej bo bedziecie miec braki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djaaaaaaaaa Re: partner do tańca IP: 195.205.97.* 14.01.07, 21:48 to jak to dziewczyna tanczy z dziewczyna.To jedna musi robić za faceta:/to juz bym wolała miec stałego partnera?to jak jest ktos chętny w przeciwnym arzie bede zmuszona isc samotnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****** Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:30 nawet jak pojedziesz z partnerem to i tak nic ci to nie da bo kazdy tanczy z kazdym, wiec jezeli sa jakies dziewczyny samotne to i tak bedziesz z nimi tanczyc, wlasnie dlatego na ten kurs nie chodze, bo jezeli mam partnera to bez sensu zebym tanczyla z kims jako facet, acha i pamietaj zeby sie odpowiednio wystroic, jeden wielki pokaz mody, ludzie poubierani jak na sylwestra, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hah Re: partner do tańca IP: 195.205.97.* 15.01.07, 14:53 hehe to fajny cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****** Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:20 dokładnie, kompletny cyrk, bylam tam dwa razy i juz wiecej nie pojde, ludzie mysla ze jak sie wystroja to od razu beda umieli tanczyc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: partner do tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 23:06 co do stroju, to dziewczyny musza miec spodnice, cos dziwnego? Co do tego ze przychodzisz z partnerem a nie koniecznie z nim tanczysz... To jest kurs tanca a nie kurs tanca dla par. Pani gosia tak uczy tanczyc zeby z kazdym mozna bylo, bo to chore zeby nauczyc sie tanczyc tylko ze swoim partnerem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfgfd Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 08:36 chore jest to ze jestem kobieta a musze z kims tanczyc jako facet, a niestety kroki co do niektorych tancow sie roznia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chicus Re: partner do tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:35 Ty możesz przychodzić śmierdząca.. tez będzie fajnie i zwrócisz na siebie uwagę a przecież o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: partner do tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 17:31 Pani Gosia jest super i po jej kursie na pewno poznasz podstawy tańca towarzyskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerz Re: partner do tańca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.07, 22:43 Dobrze że na tym kursie jest więcej kobiet gorzej by było gdyby było więcej facetów.Kobieta jak z kobietą tańczy to jeszcze ujdzie ale jak by facet z facetem tańczył to by było podejrzane jak by nie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: partner do tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:39 To zależy jaka płeć na to patrzy,dla mnie dwie kobiety tanczące razem wyglądają dziwnie,a mężczyżni -zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: partner do tańca IP: 81.15.171.* 23.02.07, 11:20 Ktoś kto pisze, że tam jest rewia mody, grubo się myli. Chodzi o to aby nauczyć się chodzić w spódnicy i w elegantszych butach a nie w trampkach i bojówkach. Jak to wygląda. Nawet nie można sprawdzić czy krok jest właściwie wykonywany, bo nie widać stopy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalala lalalala Re: partner do tańca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.02.07, 14:55 Kiebskiej baletnicy to przeszkadza rąbek u spódnicy. Dobremu tancerzowi buty nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj Re: partner do tańca IP: 213.199.214.* 27.02.07, 19:56 Chej dziewczyny! gdybyście nie były takie wybredne to znalazłybyście partnerów nie tylko do tańca ale także do towarzystwa,ale wy za wysoko mierzycie,dlatego nisko spadacie! Odpowiedz Link Zgłoś