dziama3 20.08.06, 16:25 Witam! Kto zna dobrego dermatologa w Krośnie, najlepiej żeby przyjmował "państwowo"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajacowna Re: Dermatolog 20.01.07, 22:31 ja uwazam ze obywie sa tragiczne. polecam lekarza z przychodniu napodwalu... zapomnialam nazwiska .. ale tam jest tylko jeden dermatolog... Odpowiedz Link Zgłoś
kum3 Re: Dermatolog 12.02.07, 15:11 Stapiński , to laryngolog , a nie dermatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_mama Re: Dermatolog 13.02.07, 20:20 Oj tak, pomyliłam się. Ten blondyn zawieszony to się chyba Stępień nazywa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
labadziek Re: Dermatolog 08.06.07, 15:17 napewno nie Sanocka- niby taki super dermatolog, a ja leczyłam sie u niej od 10 lat na łuszczycę, przypisywała mi leki (drogie jakieś nowoczesne, zagraniczne- pewnie chciała na mnie przetestować).Owszem poprawiało mi się ale na krótko (dzięki lekom sterydowym- przed którymi wszystkich przestrzegam!!!!!!)A ja więcej i to duuuuzo więcej dowiedziałam się o tej chorobie i jak z nią walczyć z formu na internecie. I co się okazało?- że leczyła mnie prawie tylko sterydami, a mnie nie poinformowała że te leki to sterydy i jakie naprawdę niosą ze sobą negatywne skutki. Więc nie uważam jej za lekarza - bo tak prawdziwy lekarz nie postepuje. Odpowiedz Link Zgłoś
labadziek Re: Dermatolog 08.06.07, 15:26 i jeszcze jedno jakiś 4 miesiące po porodzie poszłam do niej z zapytaniem co mam zrobić bo mi się łuszczyca znów pojawiła, i czy jak karmię dziecko piersią to wogóle mogę stosować jakies leki. A "Mądra" Pani doktor przypisała mi leciutki sterydzik i powiedziała że on na pewno nie zaszkodzi jak będę go stosować z umiarem!!!!!!! i go stosowałam --ja niemądra,( dobrze że nie skończyło sie to źle dla mojej córeczki) A później byłam w Krakowie u zwykłego dermatologa w przychodni i on mi powiedział że nie weźmie na swoje sumienie przypisanie mi żadnego leku sterydowego podczas gdy karmię piersią i cytuję go "chyba żaden lekarz tego nie zrobi"... Okazuje się ,ze chyba robi wielka różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś