Dodaj do ulubionych

Tesco w Tarnobrzegu

IP: *.kbd.pl 13.03.07, 19:21
www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050125/TARNOBRZEG/50124026
pozatym na stronie tesca w wikipedii napisane jest ze w tbgu tesco jest w
budowie ;/ ciekawe gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:25
      Sieć sklepów LIDER jest własnością TESCO.A więc pewnie przygotowują sie do otwarcia.
      • Gość: xx Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.kbd.pl 13.03.07, 19:45
        ja tez slyszalem o tym tesco w wielowsi, podobno maja cos tam robic na serio
        poniewaz mieliby klientów z 2 miast tzn sandomingo i tbg
        • Gość: marta Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 21:28
          z tego co widze to wypowiada sie ten pijak michalik to skandal ze on jeszcze
          pracuje .oj panie prezydencie wstyd
          • Gość: ted Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.kbd.pl 13.03.07, 21:37
            jesli najpierw zrobia male tesco zamiast lidera szajsa, to potem moze zrbia to
            duze:D tak bylo we wsi stalowowolskiej:d
            • Gość: klient Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:43
              Leader właśnie ewakuował sie z budynku dawnego browaru. Jest tam teraz market z
              normalnymi wyrobami ale ceny maja dość spore. Piwo Żywiec 0,5l butelka 2,60 zł
              • Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.kbd.pl 14.03.07, 09:46
                chodzi o lidera nad wisła? jesli tak to wciaz nasuwa sie pyanie o strone tesca
                na wiki
                • Gość: a Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.pcz.pl 14.03.07, 10:23
                  Chyba to oczywiste jak juz wszyscy wiedzą tesco przejeło 100% udziałów w
                  LiderPrice i teraz przeprfilowuja swoje sklepy na takie nimimarkety Tesco tak
                  np. miało miejsce w Stalowej i tak bedzie i u nas. A co duzego marketu to juz
                  sam nie wiem, wydje mi sie ze nas tarnobrzeski rynek pomału sie juz nasyca tymi
                  sklepami. Duzo było rozmów o takich sklepach np. na terenie byłego polmozbytu,
                  czy mleczarni w Wilowsi, a ostanio nawet w miejscu byłego przedszkoda przy
                  bezkolozyjnych swiatłach. Ja uwieze w to jak zobacze ...
                  • Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.kbd.pl 14.03.07, 10:29
                    no ale przeciez 2 tarnobrzeskie lider szajsy sa juz sprzedane, to gdzie niby
                    bedzie to male tesco. pozatym wydaje mi sie ze tesca nie bedzie w mleczarni w
                    wielowsi, bo oni wykuuja samą ziemie i przywoza tam gotowe konstrukcje ktore
                    skladaja w 2 tyg,
    • marcin_33 Re: Tesco w Tarnobrzegu 17.03.07, 10:16

Hmm, a zwróciliście uwagę na datę tamtego artykułu?
      Od tamtej chwili powstało TESCO w Stalowej Woli i nie sądzę, aby równie duży
      sklep powstał w Tarnobrzegu. Nie miałoby to żadnego ekonomicznego uzasadnienia.
      W tym momencie najbardziej realna staje się budowa sklepu o pow 2-3 tys m w
      Sandomierzu raczej niz na trasie Tbg-Sandomierz.
      Jeżeli chodzi o tarnobrzeskie LP to w najbliższym czasie nie spodziewałbym się
      zmian. LP w naszym mieście prowadzony był na zasadzie franszyzy, a takie sklepy
      nie nie zostały przejete przez TESCO.
      Chociaż, w przypadku tej brytyjskiej sieci wszystko jest mozliwe :)

#gg 4534577
    • Gość: beata Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 10:41
      Nie wpadajcie w euforię nie będzie tesco w naszym mieście to nie możliwe golik
      i cała reszta tych brudasow nie pozwoli na to - a dziwię się bo sam pan Golik
      kupuje w lidlu i Kauflandzie sama go widzialam i to parę razy
      podejrzewam że jak by wybudowali to on tam by był pierwsz na promocjach-ale
      wiecie mandat obliguje niech lepiej zajmie się swoją firmą bo słyszałam że chce
      ogłośić upadlość tylko za czyje pieniądze -chore gość dorobil się kasy dyktuje
      warunki i jeszcze mu mało każe ludziom z tego miasta żyć tak jak on chce -KIM
      ON KUR....... JETS powiedzcie sami
      • Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 11:58
        co to za agent ten golik wogole? kiedys slyszalem ze mialbyc carrefour nad wisla
        przed dzikowem niedaleko muzeum, ale takze nic z tego nie wyszlo
        • Gość: klient Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: 80.51.252.* 17.03.07, 19:16
          Leader Pricey juz sie zwinęły, ten koło policji nazywa się Lider a ceny ma
          wyższe niz w Sezamie. Nowy market ma sie wybudować w3 tym dołku między murem
          dzikowskim a muzeum. JUż tam stoją samochody od pomiarów geologii.
          • Gość: a Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.pcz.pl 17.03.07, 19:54
            Czy to prawda?!?!?! mógł by ktos potwierdzic te informacje bo sam jestem
            ciekawy co z tego wyjdzie?
            • Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 20:32
              jesli tam cos buduja to musi to byc cos wiekszego.ciekawe. wie ktos cos o tym?
    • Gość: mat Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:14
      Jest w Mielcu i w Stalowej więc nie sądzę żeby jeszcze w Tarnorzegu otworzyli.
      • Gość: a Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.pcz.pl 18.03.07, 12:18
        No ale nie musi byc to konecznie Tesco, w nazym kraju jest wiele sieci
        handlowych!
        • marcin_33 Re: Tesco w Tarnobrzegu 18.03.07, 12:35
          Z każdym rokiem coraz mniej. Sieci handlowe stopniowo się wycofuja z Polski
          dzieląc się tortem na wschodzie :)
          Pewnie jeszcze w tym roku nasz tarnobrzeski Albert zmieni wizerunek, bo w roku
          ubiegłum Ahold sprzedał sklepy tego formatu.

#gg 4534577
          • Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.07, 13:29
            to wie ktos cos o tych pomiarach w tym dolku kolo muzeum?
            • Gość: kanał Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.07, 19:01
              Jakie pomiary w dołku pomiędzy murem a muzeum z tego co mi wiadomo to stały tam
              samochody które oczyszczają kanały,ponieważ tamtedy jest poprowadzony główny
              kanał odprowadzjący ścieki z Serbinowa.
              • Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.07, 20:30
                no to kto kita zapuscil ze to geodeci
                • Gość: bynio Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:42
                  na terenie bazy PKS-u ma cos sie budować, już projekty pozatwierdzane.
                  Zainteresujcie się, bo powstanie zaraz nowe rondo przy wjeździe na ten teren na
                  ul.Sikorskiego, żeby łatwo było to tego czegoś dojechać.
              • Gość: gościówka Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.03.07, 16:23
                również słyszałam, że roboty na placu (w dołku) prowadzone sa w związku z
                prowadzoną kanalizacją lub z remontem dotychczasowej kanalizacji
    • Gość: reno Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:19
      Bzdury opowiadacie nie ma i nie będzie w Tarnobrzegu żadnego tesco a ja to wiem
      jeśli już sa przymiarki do gruntu przed Wielowsią ale nie w tarnobrzegu
      obliguje to rozporządzenie które mówi mniej więcej tak przy tym przyroście
      mieszkanców taki supermarket nie ma bytu po prostu jesteśmy wsią i tyle nikt
      nic na to nie poradzi rozgoryczenia nie koniec maja tam też swoje przepisy że
      jeden supermarket nie może się znajdowac obok drugiego jeśli czas dojazdu nie
      przekracza godziny więc trzeba się pogodzić z tym faktem jest w stalówie mały
      bo mały no cóż ale jest takie są zasady firmy tesco przykro mi ale tak jest i
      będzie a nasze miasto nie rozwija się a nawet kurczy sory takie mam podstawy
      prawne które mimochodem kiedyś ,gdzieś tam zobaczylem nie chcę więcej pisać na
      ten temat bo trochę bym przesadził z tajemnicą handlową pozdrawiam
      • Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.03.07, 18:22
        ja slyszalem ze cos maja stawiac na zwierzyncu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka