farban90 16.10.15, 10:52 Zna ktoś jakieś firmy zajmujące się sprzedażą lub wynajmowaniem agregatów prądotwórczych (w moim przypadku na plac budowy) w okolicy Dębicy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oskarr85 Re: Agregaty prądotwórcze 16.10.15, 13:41 Mogę ci polecić firmę z okolic Mielca, która produkuje i sprzedaje takie agregaty - tu masz ich stronę internetową www.agregatypradotworcze.org . Niedawno kupiliśmy tam agregat na ramie (otwarty, przeznaczony jest do zabudowy w pomieszczeniu) i póki co działa bezawaryjnie. Odpowiedz Link
krzychukot Re: Agregaty prądotwórcze 18.12.15, 10:26 Nie wiem czy już znalazłeś ale ja też miałem problem ze znalezieniem sklepu w okolicy i postanowiłem zamówić na internecie. Kupiłem sobie kruzera z ch strony i jak na razie jestem zadowolony. Odpowiedz Link
ekogroszekfan Re: Agregaty prądotwórcze 22.07.16, 09:28 Jeżeli nie jesteś zdecydowany na konkretny agregat i mas wątpliwości jaki kupić, na co zwrócić uwagę to polecam się skontaktować z barracuda.sklep.pl/79-benzynowe Mają wielkie doświadczenie jeśli chodzi o agregaty więc wybiorą coś odpowiedniego. Odpowiedz Link
ekogroszekfan Re: Agregaty prądotwórcze 22.07.16, 10:13 barracuda.sklep.pl/79-benzynowe ta firma zapewnia dojazd na terenie całego raju a dodatkowo pełen serwis gwarancyjny oraz po gwarancyjny. Jeżeli nie wiesz jaki agregat kupić to dzięki swojemu doświadczeniu pomoga ci podjąć właściwą decyzję. Odpowiedz Link
anika_32 Re: Agregaty prądotwórcze 02.05.17, 10:06 Widzę rozmowa dotyczy agregatów benzynowych, dołożę swoje trzy grosze, ja kupiłam model wyciszony, zasila mi cały dom, oświetlenie, lodówkę, płytę indukcyjną, czajnik, telewizor model: agromoc.pl/pl/agregaty-pradotworcze-diesel/agregat-pradotworczy-oasis-188-230v Odpowiedz Link
grzel500 Re: Agregaty prądotwórcze 05.06.19, 14:26 Firma Power Factory dostarcza agregaty prądotwórcze na wynajem w całej Polsce www.power-factory.pl/ Odpowiedz Link