Dodaj do ulubionych

Agregaty prądotwórcze

16.10.15, 10:52
Zna ktoś jakieś firmy zajmujące się sprzedażą lub wynajmowaniem agregatów prądotwórczych (w moim przypadku na plac budowy) w okolicy Dębicy?
Obserwuj wątek
    • oskarr85 Re: Agregaty prądotwórcze 16.10.15, 13:41
      Mogę ci polecić firmę z okolic Mielca, która produkuje i sprzedaje takie agregaty - tu masz ich stronę internetową www.agregatypradotworcze.org . Niedawno kupiliśmy tam agregat na ramie (otwarty, przeznaczony jest do zabudowy w pomieszczeniu) i póki co działa bezawaryjnie.
    • krzychukot Re: Agregaty prądotwórcze 18.12.15, 10:26
      Nie wiem czy już znalazłeś ale ja też miałem problem ze znalezieniem sklepu w okolicy i postanowiłem zamówić na internecie. Kupiłem sobie kruzera z ch strony i jak na razie jestem zadowolony.
    • ekogroszekfan Re: Agregaty prądotwórcze 22.07.16, 09:28
      Jeżeli nie jesteś zdecydowany na konkretny agregat i mas wątpliwości jaki kupić, na co zwrócić uwagę to polecam się skontaktować z barracuda.sklep.pl/79-benzynowe Mają wielkie doświadczenie jeśli chodzi o agregaty więc wybiorą coś odpowiedniego.
    • ekogroszekfan Re: Agregaty prądotwórcze 22.07.16, 10:13
      barracuda.sklep.pl/79-benzynowe ta firma zapewnia dojazd na terenie całego raju a dodatkowo pełen serwis gwarancyjny oraz po gwarancyjny. Jeżeli nie wiesz jaki agregat kupić to dzięki swojemu doświadczeniu pomoga ci podjąć właściwą decyzję.
    • anika_32 Re: Agregaty prądotwórcze 02.05.17, 10:06
      Widzę rozmowa dotyczy agregatów benzynowych, dołożę swoje trzy grosze, ja kupiłam model wyciszony, zasila mi cały dom, oświetlenie, lodówkę, płytę indukcyjną, czajnik, telewizor model: agromoc.pl/pl/agregaty-pradotworcze-diesel/agregat-pradotworczy-oasis-188-230v
    • grzel500 Re: Agregaty prądotwórcze 05.06.19, 14:26
      Firma Power Factory dostarcza agregaty prądotwórcze na wynajem w całej Polsce www.power-factory.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka