Gość: dsa IP: *.kbd.pl 13.03.07, 19:21 www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050125/TARNOBRZEG/50124026 pozatym na stronie tesca w wikipedii napisane jest ze w tbgu tesco jest w budowie ;/ ciekawe gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:25 Sieć sklepów LIDER jest własnością TESCO.A więc pewnie przygotowują sie do otwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.kbd.pl 13.03.07, 19:45 ja tez slyszalem o tym tesco w wielowsi, podobno maja cos tam robic na serio poniewaz mieliby klientów z 2 miast tzn sandomingo i tbg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 21:28 z tego co widze to wypowiada sie ten pijak michalik to skandal ze on jeszcze pracuje .oj panie prezydencie wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.kbd.pl 13.03.07, 21:37 jesli najpierw zrobia male tesco zamiast lidera szajsa, to potem moze zrbia to duze:D tak bylo we wsi stalowowolskiej:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:43 Leader właśnie ewakuował sie z budynku dawnego browaru. Jest tam teraz market z normalnymi wyrobami ale ceny maja dość spore. Piwo Żywiec 0,5l butelka 2,60 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.kbd.pl 14.03.07, 09:46 chodzi o lidera nad wisła? jesli tak to wciaz nasuwa sie pyanie o strone tesca na wiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.pcz.pl 14.03.07, 10:23 Chyba to oczywiste jak juz wszyscy wiedzą tesco przejeło 100% udziałów w LiderPrice i teraz przeprfilowuja swoje sklepy na takie nimimarkety Tesco tak np. miało miejsce w Stalowej i tak bedzie i u nas. A co duzego marketu to juz sam nie wiem, wydje mi sie ze nas tarnobrzeski rynek pomału sie juz nasyca tymi sklepami. Duzo było rozmów o takich sklepach np. na terenie byłego polmozbytu, czy mleczarni w Wilowsi, a ostanio nawet w miejscu byłego przedszkoda przy bezkolozyjnych swiatłach. Ja uwieze w to jak zobacze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.kbd.pl 14.03.07, 10:29 no ale przeciez 2 tarnobrzeskie lider szajsy sa juz sprzedane, to gdzie niby bedzie to male tesco. pozatym wydaje mi sie ze tesca nie bedzie w mleczarni w wielowsi, bo oni wykuuja samą ziemie i przywoza tam gotowe konstrukcje ktore skladaja w 2 tyg, Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_33 Re: Tesco w Tarnobrzegu 17.03.07, 10:16 Hmm, a zwróciliście uwagę na datę tamtego artykułu? Od tamtej chwili powstało TESCO w Stalowej Woli i nie sądzę, aby równie duży sklep powstał w Tarnobrzegu. Nie miałoby to żadnego ekonomicznego uzasadnienia. W tym momencie najbardziej realna staje się budowa sklepu o pow 2-3 tys m w Sandomierzu raczej niz na trasie Tbg-Sandomierz. Jeżeli chodzi o tarnobrzeskie LP to w najbliższym czasie nie spodziewałbym się zmian. LP w naszym mieście prowadzony był na zasadzie franszyzy, a takie sklepy nie nie zostały przejete przez TESCO. Chociaż, w przypadku tej brytyjskiej sieci wszystko jest mozliwe :) _______________________________________________________ #gg 4534577 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 10:41 Nie wpadajcie w euforię nie będzie tesco w naszym mieście to nie możliwe golik i cała reszta tych brudasow nie pozwoli na to - a dziwię się bo sam pan Golik kupuje w lidlu i Kauflandzie sama go widzialam i to parę razy podejrzewam że jak by wybudowali to on tam by był pierwsz na promocjach-ale wiecie mandat obliguje niech lepiej zajmie się swoją firmą bo słyszałam że chce ogłośić upadlość tylko za czyje pieniądze -chore gość dorobil się kasy dyktuje warunki i jeszcze mu mało każe ludziom z tego miasta żyć tak jak on chce -KIM ON KUR....... JETS powiedzcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 11:58 co to za agent ten golik wogole? kiedys slyszalem ze mialbyc carrefour nad wisla przed dzikowem niedaleko muzeum, ale takze nic z tego nie wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: 80.51.252.* 17.03.07, 19:16 Leader Pricey juz sie zwinęły, ten koło policji nazywa się Lider a ceny ma wyższe niz w Sezamie. Nowy market ma sie wybudować w3 tym dołku między murem dzikowskim a muzeum. JUż tam stoją samochody od pomiarów geologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.pcz.pl 17.03.07, 19:54 Czy to prawda?!?!?! mógł by ktos potwierdzic te informacje bo sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 20:32 jesli tam cos buduja to musi to byc cos wiekszego.ciekawe. wie ktos cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:14 Jest w Mielcu i w Stalowej więc nie sądzę żeby jeszcze w Tarnorzegu otworzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.pcz.pl 18.03.07, 12:18 No ale nie musi byc to konecznie Tesco, w nazym kraju jest wiele sieci handlowych! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_33 Re: Tesco w Tarnobrzegu 18.03.07, 12:35 Z każdym rokiem coraz mniej. Sieci handlowe stopniowo się wycofuja z Polski dzieląc się tortem na wschodzie :) Pewnie jeszcze w tym roku nasz tarnobrzeski Albert zmieni wizerunek, bo w roku ubiegłum Ahold sprzedał sklepy tego formatu. _______________________________________________________ #gg 4534577 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.07, 13:29 to wie ktos cos o tych pomiarach w tym dolku kolo muzeum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanał Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.07, 19:01 Jakie pomiary w dołku pomiędzy murem a muzeum z tego co mi wiadomo to stały tam samochody które oczyszczają kanały,ponieważ tamtedy jest poprowadzony główny kanał odprowadzjący ścieki z Serbinowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.03.07, 20:30 no to kto kita zapuscil ze to geodeci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bynio Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:42 na terenie bazy PKS-u ma cos sie budować, już projekty pozatwierdzane. Zainteresujcie się, bo powstanie zaraz nowe rondo przy wjeździe na ten teren na ul.Sikorskiego, żeby łatwo było to tego czegoś dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówka Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.03.07, 16:23 również słyszałam, że roboty na placu (w dołku) prowadzone sa w związku z prowadzoną kanalizacją lub z remontem dotychczasowej kanalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:19 Bzdury opowiadacie nie ma i nie będzie w Tarnobrzegu żadnego tesco a ja to wiem jeśli już sa przymiarki do gruntu przed Wielowsią ale nie w tarnobrzegu obliguje to rozporządzenie które mówi mniej więcej tak przy tym przyroście mieszkanców taki supermarket nie ma bytu po prostu jesteśmy wsią i tyle nikt nic na to nie poradzi rozgoryczenia nie koniec maja tam też swoje przepisy że jeden supermarket nie może się znajdowac obok drugiego jeśli czas dojazdu nie przekracza godziny więc trzeba się pogodzić z tym faktem jest w stalówie mały bo mały no cóż ale jest takie są zasady firmy tesco przykro mi ale tak jest i będzie a nasze miasto nie rozwija się a nawet kurczy sory takie mam podstawy prawne które mimochodem kiedyś ,gdzieś tam zobaczylem nie chcę więcej pisać na ten temat bo trochę bym przesadził z tajemnicą handlową pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Tesco w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.03.07, 18:22 ja slyszalem ze cos maja stawiac na zwierzyncu Odpowiedz Link Zgłoś