Dodaj do ulubionych

szukam pracy (wprowadzanie danych do komputera itp

19.03.07, 12:26
hej mam pytanie czy można tarnobrzegu znaleźć prace dorywczą (ale
niekoniecznie dorywczą) polegajacą np na wprowadzaniu danych do komputera w
biurze lub gdzie indziej lub polegającą na jakiejś pomocy w biurze albo cos w
tym stylu. Moze ktoś kidyś z was tak pracował. Chodzi mi o pracę gdzie nie
trzeba mieć doświadczenia. Jeżeli wiecie gdzie można szukać takiej pracy to
proszę o pomoc albo jaieś linki gdzie moga być oferty takiej pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ixiński Re: szukam pracy (wprowadzanie danych do komputer IP: 213.199.214.* 20.03.07, 00:31
      Z całym szacunkiem dla Ciebie: jeżeli będzie gdziekolwiek taka praca to już inni
      Ci ją zajmą.
      • kasiulka1985 Re: szukam pracy (wprowadzanie danych do komputer 20.03.07, 10:29
        Gość portalu: Ixiński napisał(a):

> Z całym szacunkiem dla Ciebie: jeżeli będzie gdziekolwiek taka praca to już
        inn
        > i
        > Ci ją zajmą.

heh no cóż liczę na takich którzy maja pracę albo takich którzy szukaja
        pracowników do takiej pracy jką opisałam. W głębi serca wierzę w takich ludzi
        chociaż w zupełności zgadzam sie z tym co napisałeś. Myslę że badzię pomogą
        obcy ludzie niz rodzina już ja to wiem najlepiej. Naszczęscie nie płacę z
        zamieszczanie tutaj wątków więc czmu nie spróbować. Kto nie ryzukuje ten nie
        ma . Pozdrawiam ;*:*:*
        • Gość: pracodawca Re: szukam pracy (wprowadzanie danych do komputer IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.03.07, 13:31
          A czy bierzesz pod uwage oprócz tego że Ty będziesz wprowadzać dane to twoj
          pracodawca będzie wprowadzał w ciebie dane kodu genetycznego.
          • Gość: albi Re: szukam pracy (wprowadzanie danych do komputer IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.03.07, 19:20
            nie każdy pracodawca jest molestownikiem!
    • Gość: ??? Re: szukam pracy (wprowadzanie danych do komputer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:32
      odkąd mamy dostępne na rynku skanery to nie widziałem stanowiska ds.
      wprowadzania danych do komputera :) próbuj znaleźć pracę pod kątem czegoś, w
      czym jesteś najmocniejsza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka