Dodaj do ulubionych

Wiek mieleckich internautów.

IP: 212.244.182.* 27.11.01, 14:37
Ile macie lat przyjaciele? Liperus przyznaj się! Kloss, Kerstin, Lena i inni tu
zaglądający też! Ciekawy obrazek nam pewnie wyjdzie. No niech stracę, będę
pierwszy - mam 31 lat z tego w Mielcu przeżyłem pierwsze 18 :)))
Obserwuj wątek
    • kloss76 Re: Wiek mieleckich internautów. 27.11.01, 16:12
      26 lat z tego 20 przeżytych w Mielcu. Pozdrawiam
      • elzkaj Re: Wiek mieleckich internautów. 27.11.01, 16:54

Cóż za niedyskrecja - damy o wiek się nie pyta.
        • kolor Re: Wiek mieleckich internautów. 27.11.01, 17:32
          Elzkaj, jo pczeczytoł ze ty jestes w III gimnazjum, to pewnie jeszcze nie dama
          ino podlotek, no nie?
          • Gość: Liperus Re: Wiek mieleckich internautów. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.11.01, 21:36
            Jak narazie najstarszy.
            • kloss76 Re: Wiek mieleckich internautów. 27.11.01, 22:30
              G zaproponował ciekawy wątek - ciekawy choćby z socjologicznego punktu
              widzenia. Niestety okazało się, że bronicie tej swojej prywatności (?) jak
              sakarbu jakiegoś.... Pewnie - łatwiej pyskowac, wyzywać niż powiedzieć o sobie
              coś tak elementarnego jak własny wiek.
    • kerstin Re: Wiek mieleckich internautów. 27.11.01, 22:45
      Mam wiosen - o 9 mniej od G., o 4 od Klossa, o ??? od Liperusa, o ??? więcej
      od Elzkaj...
      Jak widzisz, El, damy też czasem do wieku sie przyznają :) Bierz przykład!
      Pozdrowionka
      • elzkaj Re: Wiek mieleckich internautów. 28.11.01, 07:36
        kerstin napisał(a):

> Mam wiosen - o 9 mniej od G., o 4 od Klossa, o ??? od Liperusa, o ??? więcej
        > od Elzkaj...
        > Jak widzisz, El, damy też czasem do wieku sie przyznają :) Bierz przykład!
        > Pozdrowionka

jeśli tak bardzo nalegacie to podam nawet datę urodzin:6.11.1961
        zadanko z III gim. było dla młodszego syna.
    • Gość: wro Re: Wiek mieleckich internautów. IP: *.ii.uni.wroc.pl 28.11.01, 08:29
      dwadzieścia już parę.
      18 z tego w Mielcu
      • kloss76 Re: Wiek mieleckich internautów. 28.11.01, 08:53
        :)))))))))))

Krygujecie się jak stare panny na wydaniu

:)))))))
        • Gość: G Re: Wiek mieleckich internautów. IP: 212.244.182.* 28.11.01, 10:04
          Przyznam się bez bicia. Mam 31, ale w grudniu będę miał 32.Rocznik 1969.
          Liperus przyznaj się , naprawdę ciekawy obrazek nam wychodzi. Elzkaj, jak się
          żyje w Rzeszowie? Podobno jedno z najprzyjemniejszych miast do mieszkania w
          Polsce. Pozdrowienia dla Kerstin i Klosa. Kolor ja, genau blank, oglądałeś
          "Angelus-a"? Powinien Ci się spodobać, cały górnośląską gwarą (nie opolską ani
          raciborską :)). Ostrzegam, że w stylu Felliniego. Cholera! Trochę za dużo
          wątków wstawiłem do tego posta. Pyrsk!
          • elzkaj Re: Wiek mieleckich internautów.do G 28.11.01, 11:17

dzięki za miłe słowa o moim rodzinnym mieście.
            mieszkam tutaj od urodzenia i nigdy gdzie indziej nie zamieszkałabym.
            trochę kraju zjeżdziłam, jednak Rzeszów jest naj....
            jest coraz piękniejszy, a ludzie coraz mądrzejsi. Cichy, bezpieczny i
            ekologicznie przyjazny człowiekowi
            życie toczy się swoim rytmem, właściwym dla tego typu miast.
            • kloss76 Re: Wiek mieleckich internautów.do G 28.11.01, 11:19
              Elkaj - Ciebie nie można nie lubić :))

Pozdrawiam
          • kerstin Re: Wiek mieleckich internautów. 29.11.01, 11:18
            Gość portalu: G napisał(a):

> Przyznam się bez bicia. Mam 31, ale w grudniu będę miał 32.Rocznik 1969.

Hmmm, to ja też muszę coś uściślić - mam 21 latek (jeszcze :)), w grudniu zaś
            stuknie mi 22...
            G, Skorpion czy Strzelec?? Na podstawie Twoich zainteresowań można typowć
            Strzelca. Trafiłam??
            Pozdrawiam serdecznie :))
        • Gość: Dx2 Re: Wiek mieleckich internautów. IP: *.sawan.com.pl 28.11.01, 10:56
          kloss76 napisał(a):

> :)))))))))))
          >
          > Krygujecie się jak stare panny na wydaniu
          >
          >
          > :)))))))

Śledzę to forum na bieżąco, ale w dyskusjach uczestniczę sporadycznie - a wiek 36
          Pozdrawiam
          • Gość: Liperus Re: Wiek mieleckich internautów. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.11.01, 15:02
            Bez zmian.
            • kolor Re: Wiek mieleckich internautów. 28.11.01, 19:51
              Ja, Liperus, ty mosz pewnie ze 100 lot, bo nic ino jenczysz i narzekosz.
              • tarantula Re: Wiek mieleckich internautów. 28.11.01, 21:11
                Urodzona w wówczas zabronione Święto Niepodległości 1978 roku. :))
                • Gość: Henryk Re: Wiek mieleckich internautów. IP: *.dialup.medianet.pl 29.11.01, 07:23
                  Wzost: nikczemny;
                  Znaki szczególne: nie przy jedzeniu !!!!!!!;
                  Morda: ochydna;
                  Suknia: plugawa;
                  Sympatie polityczyne: Pol Pot, Antoni Macierewicz, Piotr Ikonowicz, Józef
                  Wissarionowicz Dżugaszwili, Alicja Grześkowiak i Tadesz Rydzyk
                  Przekonania polityczne: zdecydowana skrajna prawica z elementami NS i
                  liebralizmu południowo-amerykańskiego oraz naleciałościami anarcho-
                  syndykalistycznymi;
                  Miejsce urodzenia: niestety Mielec;
                  • kolor Re: do Henia 29.11.01, 09:18
                    zapomnioles dodac obecne miejsce pobytu, ale jo to wszystkim powiym: Jarosław.
                    • kloss76 :))) ha ha ha 29.11.01, 09:57
                      Kolor - ale mnie ubawiłeś. Brawo.
                      • elzkaj Re:do klossa.... 29.11.01, 10:45

rozczuliłeś mnie, jestem cała w
                        skowronkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        przesyłam serdeczności i buziaczki.

prawda, że na forum może być przyjemnie ?
                        • Gość: Henryk Re:do klopsika i kolrka IP: *.dialup.medianet.pl 29.11.01, 12:25
                          Oczywiście, że w Jarosławiu.
                          Czy ktoś normalny dyskutowałby z takimi śmieciami jak kloss i kolor ?!!!
                          • Gość: Dx2 Re:do Henia IP: *.sawan.com.pl 29.11.01, 15:29
                            Stary (czternastolatku) wyluzuj, po co te inwektywy, sam się prosiłeś i
                            podłożyłeś, to i oberwałeś ale kulturalnie i bez chamstwa - w końcu Jarosław to
                            piękne miasto ;))))
                            PS. uderz w stół .... ;))))
                            • kloss76 Re:do Henia 29.11.01, 23:15
                              A co się dzieje z Leną?
                        • Gość: G Re:do klossa.... IP: 212.244.182.* 30.11.01, 14:06
                          A czy ja się też mogę załapać? :))) Kloss zazdroszczę Ci!

elzkaj napisał(a):

>
                          > rozczuliłeś mnie, jestem cała w
                          > skowronkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          > przesyłam serdeczności i buziaczki.
                          >
                          >
                          > prawda, że na forum może być przyjemnie ?

• lena! Re:do klossa.... 30.11.01, 14:18
                            To teraz ja nadrabiam zaległości tego tygodnia.
                            Mam 24 lata.
                          • kloss76 Re:do klossa.... 30.11.01, 14:20
                            :))
    • kerstin Re: Wiek mieleckich internautów. 30.11.01, 14:19
      a Liperus milczy jak zaklęty...
      • Gość: Liperus Re: Wiek mieleckich internautów IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.11.01, 15:30
        Bez zmian.
        • kolor Re: Wiek mieleckich internautów 04.12.01, 17:54
          a ty Liperus ile mosz lat? po mojemu tak ze 65.
          • Gość: Liperus Re: Wiek mieleckich internautów do kolor IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.12.01, 19:25
            To za duzo.Moze to Ci pomoze, mam 6 letniego syna ktory jest wujkiem.
            • kolor Re: Wiek mieleckich internautów do kolor 04.12.01, 19:55
              ja, a wiela ma lot to twoje starsze dziecko?
              • Gość: Aaron Re: Wiek mieleckich internautów do kolor IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.12.01, 21:15
                Dobre pytanie,to duze dziecko ma dziecko ktore ma tyle co Henio z tego forum.
                • kolor Re: Wiek mieleckich internautów do kolor 04.12.01, 21:18
                  ja, to niewele mo lot. ale chyba mondszejsze jest nisz Henio?
                  • Gość: Aaron Re: Wiek mieleckich internautów do kolor IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.12.01, 21:35
                    Henio i Wacek to fajne chlopy tyle ze graja na tym forum jak w teatrze.A
                    wlasciwie to kto tu jest soba?Ty tez grasz niezle swoja role chociaz w innych
                    miejscach uzywasz innego jezyka i argumentacji.Zabawa,chec blysniecia i
                    rozluznienia sie i chyba dobrze.Wprawdzie czasem jeden warczy na drugiego ale
                    samo zycie.Jest jednak coraz lepiej,towarzystwo wystrzelalo sie i wraca
                    normalnosc.Kloss tez ma ciety jezyk ale ostatnio tez jakby ma dosc tych
                    utarczek slownych.A co do dzieci to chyba masz racje.Ktores musi byc
                    madrzejsze.
                    • kolor Re: Wiek mieleckich internautów do kolor 04.12.01, 21:37
                      ja, Aron a co ci sie stalo, ze tak spokojnie lodpowiodosz, bez zodnych
                      wycieczek personalnych? swienta jusz czujesz i mienkniesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka