Dodaj do ulubionych

Sesja Rady Miasta

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.04.07, 00:49
Czopek z Uzielem nie mogą usiedzieć na sesji,Uziel nawet mowi że czas to
pieniądz to po jaką cholere zostali radnymi że nie mogą wytrzymać raz
w miesiącu jednej sesji.A tak na marginesie z tego co mi wiadomo Czopek
reprezentuje osiedle Wielowieś czy nie ma tam naprawde młodych zdolnych i
wykształconych ludzi aby startować na radnego tylko od paru lat ten sam.
Przecież on nie wie co się na tych sesjach dzieje mimo swoje wieloletniego
doświadczenia.Wstyd Wielowieś.
Obserwuj wątek
    • Gość: PISmen Re: Sesja Rady Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:51
      Uważam że nasza Rada w ramach przyspieszenia prac nad rzeczami ważnymi powinna podjąć uchwałe i ogłosić NASZEGO PAPIEŻA świętym, nie
      oglądajmy się na zgnuśniałą watykańską biurokrację! Zróbmy to natychmiast!! Tarnobrzeg zostanie najsławniejszym miastem w Polsce a może i w Europie!!!! Niewątpliwym dowodem cudu naszego Papieża jest to, że nasz niegdyś najweselszy barak jeszcze trzyma się kupy choć od 17 lat wszyscy wokół kradną,kłamią ale i usrywają się nad naszym Papieżem -tylko on ich jeszcze trzyma przy życiu(politycznym)!!!!Rydzyka i Jankowskiego ogłosmy półświętymi.To będzie wkład naszej rady do zbożnej działalności w obronie najświętszego człowieka co to homoseksualistom sie nie kłaniał i zamiatał pod dywan afery pedofilskie a tzw teologię wyzwolenia w kułak potępił ,ich czerwonych księzy ekskomunikował bo miała czelność bronić najuboższych.Pan Kłeczek chyba będzie za?
      • Gość: Kłe kłe Re: Sesja Rady Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:56
        A to koncepcja słuszna jest.I króla ogłosmy przy okazji to wreszcie bedziemy mieli problem z głowy ;-)

Ps.
        Chociaż po ogłoszeniu Jezusa królem, powstanie nowy problem, ale o tym sza, bo dzieci już nie śpią ;-)))Uważam, że przyczyny watykańskiej obstrukcji na tym odcinku leżą po stronie naszych rządzących. Watykan wstrzymuje się do czasu zakończenia lustracji w naszym kraju a więc jeszcze poczekajmy.Może już niebawem zostaniemy monarchią
        • Gość: św.urbanafan Re: Sesja Rady Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:20
          Czy Jerzy Urban zostanie świętym?
          Właśnie słyszałem w radio, że jest dowód na cud wykonany przez JP2.
          Przy takich "cudach" to następnym świętym może zostać każdy, nawet Jurek.
          • Gość: św.urbanafan Re: Sesja Rady Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:22
            W sumie to sam mógłbym być przykładem w procesie beatyfikacyjnym brata Jerzego.
            Kiedyś złożony grypą czytałem jego, za przeproszeniem organ, i mój poprawiający się humor wpłynął na polepszenie stanu zdrowia.
            Mogę świadczyć o tym przed dowolnym trybunałem i na każdej konferencji prasowej.
            • Gość: Jacek Re: Sesja Rady Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 13:14
              Prawde mowiac to pozazdroscic takiego wigoru i doswiadczenia. Gdyby mlodzi
              chcieli wziac z Pana Czopka przyklad, ale niestety dla nich wazniejsze jest
              narzekanie i piwko, za ktore dusze by diablu sprzedali. Opamietajcie sie,
              wypisujac takie glupoty, nie oszczedzajac Ojca Swietego to hanba.
              Czytales "Nie" to wstyd, nie przyznaj sie do tego.
              • Gość: młody Re: Sesja Rady Miasta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.04.07, 15:45
                Tylko czy tych młodych dopuszczą do czego kolwiek.
              • Gość: miejscowy Re: Sesja Rady Miasta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.04.07, 16:06
                Co do doświadczenia Pan Czopka mimo że je posiada to zachowuje się jak
                nowicjusz,a co do brania przykładu przez młodzież z tego radnego lepiej żeby
                tego nie robiła bo raczej ten radny wygląda mi na takiego który się śpieszy na
                piwo ,że nie może wytrzymać jednej sesji w miesiącu.A co do młodzieży to
                napewno nie jeden z tych młodych ludzi lepiej by pełnił mandat radnego od
                radnego Czopka.A to że ktoś twierdzi że młodzież w Wielowsi myśli tylko o piwie
                jest głęboką obrazą tych ludzi ,myśle że następne wybory pokażą że tak nie jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka