Gość: bb IP: 80.51.27.* 01.05.07, 16:08 czy ktoś zna dobrego psychologa dla dziecka w Tarnobrzegu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:02 a jaki masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:41 a psychologa dla doroslego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaK Re: psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 09:19 w tbg chyba nie ma wogóle psychologów żadnych nie mówiąc o dziecięcych, bo ja już nie raz o to pytałam...i wciąż nie wiem do kogo zwrócić się o pomoc! Tak sobie myslę, by może udać się do sądu do wydziału spraw rodzinnych i zapytać o psychologa dziecięcego, ciekawe czy by wogóle kogoś polecili, czy jest ktos taki w tbg albo okolicy! Albo jest też inne wyjście, zdaje się, że jest taka instytucja z boku w budynku sądu Rodok czy coś takiego i tam pracują psycholodzy podobno, a tam właśnie zajmują się problemami dzieci! Może by tam zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dor Re: psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 10:28 Na tablicy ogłoszeń w przedszkolu nr 13 jest ogłoszenie poradnii psychologicznej pomagające rodzicom/opiekunom dzieci w wieku przedszkolnym i starszym. W każdym przedszkolu ma dyżur psycholog dziecięcy Odpowiedz Link Zgłoś
zazu104 Re: psycholog 02.05.07, 10:42 Z tego co wiem to rzeczywiscie Tarnobrzeg cierpi z powodu deficytu psychologów- nikt po tym kierunku studiów nie chce tu wracać. Osobiście znam jedna panią "psycholog" z Tarnobrzega- pracowała już chyba w każdej instytucji, gdzie był etet psychologa. Ale powiem szczerze- nie polecam jej. Dla mnie to żaden fachowiec. Sądzę, ze trzeba by się było wybrać do większego miasta. Badź na ul. św. barbary tam z tego co wiem jest poradnia- chyba pracuja tam m.in. psycholog (i nie jest to JUŻ moja znajoma) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:26 w poradni mojemu dziecku pomogły panie Czulińska i pani Kapica-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
motyczka.b Re: psycholog 02.05.07, 23:28 dzieki ze podpowiedż. szukam psychologa dla chlopca wwieku 11 lat problem mam dość zlożony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inn Re: psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 00:00 dobra ekipa na ul. Kossaka 1 (chyba) - taka jednopiętrowa willa, tam jest poradnia psychologiczno- terapeutyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: psycholog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 00:23 mój chłopak był o dwa lata młodszy gdy udalismy sie do poradni, po zajeciach z pania Agnieszka zachowanie sie poprawło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: psycholog IP: 80.54.16.* 03.05.07, 23:52 polecam ci Pana psychologa pana Piotra Kubackiego jego tele kom-604-624-615 Odpowiedz Link Zgłoś