Dodaj do ulubionych

panie Kos troche HONORU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 13:28
Wszyscy zatrudnieni w szpitalu wiedzą o co chodzi i z kim chcą współpracować i jak ta współpraca wyglądała . Możecie na forum piać zachwyt nad panem kosem jednak niesmaku jaki po sobie pozostawił nie uda sie wam zatrzeć tymi sztucznie naciąganymi poematami na jego temat. Wiecie doskonale że zrobimy wszystko aby nie dopuścić go ponownie do dyrektorstwa.myśle że forumowicze powinni tez dowiedziec sie o planowanych protestach w formie nie tylko pisemnej . Wyjśie na ulice przez personel który z nim pracował-dla mnie oznacza jedno!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: syn_pielęgniarki Re: panie Kos troche HONORU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 18:37
      Święta racja popieram w 100%
      • proff-essor Re: panie Kos troche HONORU 27.11.07, 18:40
        tez popieram w 100%. Ja przez ta zmiane musze od nowa starac sie o praktyke w
        szpitalu, bo anulowal zgode
        • Gość: gość Re: panie Kos troche HONORU IP: *.inowroclaw.mm.pl 27.11.07, 19:32
          Tacy ludzie są bez HONORU
          • proff-essor Re: panie Kos troche HONORU 27.11.07, 19:36
            wkurzyl mnie Kosu i tyle... mam ochote sobie ta praktyke gdzie indziej
            zalatwic... zale zostal mi tylko tydzien...
            • Gość: mietek Re: panie Kos troche HONORU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 23:17
              Ale czerwony motloch ujada. Do budy.
              • proff-essor Re: panie Kos troche HONORU 27.11.07, 23:22
                sam sie schowaj do budy. Mamy prawo wyrażać swoje zdanie
        • Gość: Myślący Re: panie Kos troche HONORU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 18:38
          Jak Kos mógł Ci kretynie anulować zgodę na praktykę, jak On jeszcze
          nie pracuje w szpitalu. Nie pisz bzdur i nie siej propagandy (sam
          takiego praktykanta bym nie chciał). Wydaję mi się że duża część
          personelu szpitala boi się powrotu Kosa i chyba wiedzą dlaczego.
          Niech się lepiej wezmą do roboty.
          • proff-essor Re: panie Kos troche HONORU 28.11.07, 19:08
            Prosze mnie nie nazywac Kretynem bo mnie nie znasz!!! Nie wiem jak to bylo wiem
            jedynie, ze zadzwonilam do szpitala i mi powiedzieli ze nowy dyrektor anulowal
            moja zgode!
    • Gość: gosc Re: panie Kos troche HONORU IP: 80.48.35.* 28.11.07, 22:16
      zgadzam sie z Toba jak ci mogł anulowac skoro nie pracuje jeszcze i nie słuchaj
      gutowskiego bo on kłamie jak znut zreszta jak zwykle co mu na tobie zalezy skoro
      od pierwszego ma inny stołek jako kierownik na oddziale radiologii w stalowej
      woli . Nie wiez człowieku w to co ten cap ci mowi od poniedziałku dopiero
      przychodzi do pracy i jeszcze go w szpitalu nie było pracuje w kadrach i cos
      wiem wiecej na ten temat niz inni
      • Gość: Umakata Re: panie Kos troche HONORU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 22:27
        ten proff-esor to jakaś ciota i tyle ?, kłamca wielki obrońca Gutowskiego ?, a
        może to nie kto inny jak Piękna Eliza ...
        • Gość: asterix HONOR IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 29.11.07, 08:57
          pl.wikipedia.org/wiki/Honor_(grupa_muzyczna)
          nonsensopedia.wikia.com/wiki/Honor_(zesp%C3%B3%C5%82)
          www.heavymusic.pl/tekst,H,Honor (pow 18 lat)
          • Gość: Olo Re: HONOR IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.11.07, 11:59
            Co do tytułu tego wątku to niestety "Honor" to tylko frazes wyszywany na
            sztandarach lub dla chłopków będących mięsem armatnim bo reszta się z nim nie
            liczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka