Gość: Iga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 16:03 Czy macie może namiary na kosmetyczkę,która robi paznokcie w domu klientki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aja Re: Paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 17:36 ja polecam dziewczyne z Dzikowa, przychodzi do domu i bierze 50zł. Zawsze umawiam sie na maila : dzastforfan@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Paznokcie żelowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 10:40 A jakis telefon moze do tej dziewczyny macie bo ja nie zawsze mam dostęp do internetu i takie umawianie byłoby dla mnie bezsesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Paznokcie żelowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.08, 19:13 ;((( nic nie wiecie więcej;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aja Re: Paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 21:02 nr telefonu nie mam do tej dziewczyny bo zawsze kontaktuje sie na maila, robila mi juz dwa razy raz tipsy z francuskim na stałe biala farbka a za drugim razem tispy ze zdobieniem, za kazdym razem bylam pod wrazeniem paznokci ;-) takze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Paznokcie żelowe IP: 80.48.35.* 20.10.08, 19:17 jak długo się trzymają? ile bierze za uzupełnienie? Odpowiedz Link Zgłoś