paula245 18.12.04, 16:48 Gdzie najlepiej się wybrać w wolny wieczór? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartosz_p Re: Ranking dębickich lokali 19.12.04, 17:54 paula245 napisała: > Gdzie najlepiej się wybrać w wolny wieczór? Masz wolne wieczory?? Pozwol, ze Cie oprowadze... :)) pozdr Bartoszp Odpowiedz Link
paula245 Re: Ranking dębickich lokali 20.12.04, 20:00 > Masz wolne wieczory?? Pozwol, ze Cie oprowadze... :)) > pozdr > Bartoszp to miło z twojej strony ;-) pozdr również-paula Odpowiedz Link
bartosz_p Re: Ranking dębickich lokali 23.12.04, 20:06 paula245 napisała: > > Masz wolne wieczory?? Pozwol, ze Cie oprowadze... :)) > > pozdr > > Bartoszp > to miło z twojej strony ;-) pozdr również-paula :) pozdr Bartoszp Odpowiedz Link
gslawik Re: Ranking dębickich lokali 12.01.05, 17:17 Paula, Ty mieszkasz w Dębicy i nie wiesz???????? Hmmm Ja nie mieszkam ale czasem bywam i jest kilka fajniutkich miejsc - choćby Roma. A jak nie masz ochoty, to przyjedź do Mielca, tu nie brakuje ciekawych knajpek. Zaznaczam tylko że z różnych względów nie służę Ci moim towarzystwem, bo co by powiedziały: moja żona, matka i kochanka? ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
paula245 Re: Ranking dębickich lokali 13.01.05, 11:03 gslawik napisał: > Paula, Ty mieszkasz w Dębicy i nie wiesz???????? Nie wiem,bo nie mam z kim pójść;-) > Zaznaczam tylko że z różnych względów nie służę Ci moim towarzystwem, bo co by > powiedziały: moja żona, matka i kochanka? ;) SZKODA ;-) pzdr Odpowiedz Link
bartosz_p Re: Ranking dębickich lokali 15.01.05, 17:20 paula245 napisała: > gslawik napisał: > > Paula, Ty mieszkasz w Dębicy i nie wiesz???????? > Nie wiem,bo nie mam z kim pójść;-) A looknijze na moj post z 19.12.2004 w tym watku?? :)) pozdr BartoszP Odpowiedz Link
paula245 Re: Ranking dębickich lokali 16.01.05, 15:08 bartosz_p napisał: > A looknijze na moj post z 19.12.2004 w tym watku?? :)) pozdr > BartoszP Pamiętam pamiętam ;-) Ale czy nie za mało się znamy? Pzdr Paula ;-) Odpowiedz Link
bartosz_p Re: Ranking dębickich lokali 17.01.05, 19:40 paula245 napisała: > Pamiętam pamiętam ;-) > Ale czy nie za mało się znamy? Pzdr Paula ;-) Wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekac na jakies spotkanie forumowe. W sprawie lokalowej mysle ze ten watek bedzie pomocny :) pozdr BartoszP Odpowiedz Link
magdarka Re: Ranking dębickich lokali 13.01.05, 21:25 według mnie jednym z lepszych lokali jest Roma fajny nastrój i wogóle... Odpowiedz Link
gslawik Re: Ranking dębickich lokali 13.01.05, 23:49 Magdarka! Czyżbyś miała jakieś specjalne wspomnienia z Romy?????? Tak czy owak fajna knajpka... Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdarka Re: Ranking dębickich lokali 14.01.05, 09:46 Oj z Romy mam przepiekne wspomnienia,tam własnie zrozumiałam wielką prawdziwą jedyną miłość która trwa do dzisiaj i ciągle jest coraz lepiej.... dlatego Roma wg. mnie ma cos w sobie hihihi ma aurę intymności pa Odpowiedz Link
gslawik Re: Ranking dębickich lokali 14.01.05, 14:48 :) No to witaj w klubie! Dokładnie takie same mam stamtąd wspomnienia... :) :) :) Odpowiedz Link
gosiaklis Re: Ranking dębickich lokali 17.01.05, 17:17 Ja też pięknie wspominam Romę... Chociaż teraz przeżuciłam się na McDonalda z racji posiadania 2 dzieci:) Odpowiedz Link
bartosz_p Re: Ranking dębickich lokali 17.01.05, 19:48 I ja tez.... :) Choc wystroj jak z taniego burdelu i smierdzi fajkami, to.. ma swoj klimat i mozna sie zaszyc z kims na balkoniku:) pozdr BartoszP Odpowiedz Link