Gość: ewelina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 12:35 Czy kts wykonywal makijaz permanentny brwi? Jak dlugo sie trzyma i czy mozna go skutecznie zlikwidowac? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: makijaz permanentny 31.10.08, 13:28 Napisz do Klaudi lub Przyjaciolki-tam Ci poradza.Teraz wiem skad sie biora dowcipy o blondynkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 14:09 Lechowski juz myslalam ze kolega wyniosl sie z naszego forum. Dziekuje ze jestes. Dziekuje za rade. Nie jestem blondynka i nie rozumiem ostatnich slow. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: makijaz permanentny 31.10.08, 20:44 lechowski51 napisał: > Napisz do Klaudi lub Przyjaciolki-tam Ci poradza.Teraz wiem skad sie biora > dowcipy o blondynkach... Mieszkasz w Tarnobrzegu lechowski51? "Kto pyta, wstydzi się tylko raz, kto nie pyta, wstydzi się wiele razy." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: makijaz permanentny 31.10.08, 17:09 informacji o takich zabiegach należy szukać bezpośrednio u specjalisty lub w branżowych wydawnictwach. Z tego forum aż kapie zawiść i złośliwość i nie ma co liczyć na kompetentną odpowiedź. Najwyżej na jakąś SUBIEKTYWNĄ opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 07:58 makijaż może trzymać się dość dobrze 2-3 lata,czy można go zlikwidować ? chyba tak jak każdy tatuaż . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka Re: makijaz permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 22:41 W Tarnobrzegu taki makijaż wykonują tylko 2 gabinety na Wyspiańskiego lub na ul.dr Lilien w Gabinecie Laseroterapii pani Burdzy.Na Wyspiańskiego nie polecam bo widziałam klientki po zabiegu właśnie tam wykonanym,natomiast polecałabym u pani Burdzy gdyż również miałam okazje w swoim gabinecie widzieć kontury oczu klientek wykonane przez tą panią ,jeżeli nikt z pań nie chce się jednak poddać temu zabiegowi w Tbg ,to polecam w Rozwadowie w gabinecie "Sara".Makijaż taki jest bardzo trudny do usunięcia gdyż w zależności od stopnia pigmentu zanika sam od 2 do 5 lat lub można go usunąć tylko przez chirurga kosmetyki estetycznej.Wybór należy do pań! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 07:26 Dziekuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedz. Wiem ze na Wyspianskiego fatalnie kosmetyczka to robi. Co do Rozwadowa to faktycznie pani Basia jest super dziewczyna ale .... Pomijam swoja ocene pani Basi bo moze bym jej zrobila tym krzywde. Mnie interesuje odpowiedz na pytanie czy faktycznie taki makijaz sam zanika calkowicie po 5 latach? Czy jest trwaly ale blednie z roku na rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: makijaz permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 14:31 Tak blednie z roku na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: makijaz permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.09, 14:44 oczywiscie że blednie, ja robiłam pól roku temu i teraz musze go poprawic, bo juz nie jest taki ładny jak na poczatku ale polecam bardzo fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUŚKA Re: makijaz permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.09, 16:43 Czy może równie dobrze są Panie poinformowane co do ceny takiej usługi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Luski Re: makijaz permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.09, 10:44 Jeśli masz ochote zrobić taki makijaż to ci odradzam. Na Boga nie rób tego paskudztwa. Jak nie wierzysz że to paskudztwo to badz ze mna w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: makijaz permanentny IP: 83.1.112.* 07.01.09, 19:34 a co zrobić jeśli ktoś ma bardzo jasne włosy - taki makijaż to przecież farbowanie skóry, a nie włosków - to chyba mało fajnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś