20.08.06, 13:29
Czy ktoś zna dobrą, sprawdzoną kosmetyczke z Dębicy. Chodzi mi o makijaż
ślubny. Bardzo trudno znaleźć kogoś kto potrafi perfekcyjnie i odpowiednio
umalować.
Obserwuj wątek
    • ania19771 Re: Makijaż 21.08.06, 13:24
      Polecam Zosie z Crisa(nie wiem jak sie to pisze) cudowne makijaze robi
      Wielu osobom już ją poleciłam i każdy był zadawolony polecając Zosie kolejnym
      potencjalnym zainteresowanym-niekoniecznie paniom młodym
      • inez_82 Re: Makijaż 27.08.06, 15:21
        Dzieki za odpowiedź zapytam u niej o wolny termin.
        • agxa1 Re: Makijaż 06.11.06, 15:23
          a gdzie znajduje sie ten salon kosmetyczny?i jaka jest cena makijazu?
          • ania19771 Re: Makijaż 06.11.06, 18:10
            jets to nowy budynek-między "Manhatanem" a "Rynkiem"
            Ceny--trudno powiedzieć...ja płaciłam 40zł a siostra miała ślubny(CUDOOOOOO)
            50zł
            Naprawdę polecam
            • agxa1 Re: Makijaż 06.11.06, 22:43
              w tej 2-3 pietrowej kamienicy?tam gdzie kiedys Nefretete?
              • ania19771 Re: Makijaż 07.11.06, 12:50
                chyba sie tak własnie nazywa-z salonu fryzjerskiego wchodzi sie do gabinetu
                Pani Zosi
                po schodach -od strony rynku
                • jolik4 Re: Makijaż 21.11.06, 15:53
                  Mam nadzieje ze nie mówicie o salonie kosmetycznym "Natalia" mieszczacym sie w
                  tym budynku co Nefrete czy coś takiego. odraczam !!!!!!!!!!
                  Kobieta "kosmetyczka" ktora tam robi tipsy jest kompletnie niedouczona.Moja
                  paznokcie -tipsy za 120 zł tototalna klapa.Koślawe jak nie wiem co,kazdy inny.
                  W dodatku w cenie nie było malowania, ani prawde mowiac opilowania- tragedia.
                  Kiedy chcialam pokazac te paznokcie wlascicielce, nie udostepnila mi absolutnie
                  kontaktu do niej, żałuje ze jej wogóle wtedy zaplaciłam. Dziewczyny nie
                  popelniajcie tego błedu co ja nie odwiedzajcie salonu NATALIA, nie placcie za
                  cos co wam sie totalnie nie podoba.
                  • koralowo Re: Makijaż 17.12.06, 20:08
                    heh i znowu trafiłam na Twój komentarz jolik4, zastanów się może czy dobrze w ogole robisz. może zacznij plakaty rozwieszać po mieście, żeby nikt do tego salonu nie chodzil ;|
                    • marble.arch Re: Makijaż 18.12.06, 14:35
                      ok...dziewczyna krytykuje salon Natalia...ma prawo...ale Ty jakos podejzanie go
                      bronisz...moze jestes w/w kosmetyczka :-))?
                  • marble.arch Re: Makijaż 17.12.06, 21:08
                    mysle ze kolezanka jest troche rozgoryczona ...wkoncu slub to bardzo wazna
                    uroczystosc i kazdej z nas zalezy aby wygladac ladnie a to ze nie zareklamowala
                    na miejscu to blad.
                  • koralowo Re: Makijaż 18.12.06, 09:41
                    chodzilo mi o komentarz poprzedniczki, ktora w kolejnym poście znieważa
                    pracownice 'natalii' ktora robila jej tipsy a nie makijaz, co ma sie nijak do
                    tematu
      • melania14 Re: Makijaż 21.02.07, 08:26
        A jakich kosmetyków uzywa ta kosmetyczka?
        • melania14 Re: Makijaż 21.02.07, 08:27
          Jakich kosmr\etyków używa pani Zosia z Crisa?
          • panienka22 Re: Makijaż 04.03.07, 21:41
            Jeśli chodzi o kosmetyki to niestety nie wiem jakich używa p. Zosia. Mogę ją za to szczerze polecić. Kosmetyczka ta robiła mi oczyszczanie twarzy, regulacje brwi, paznokcie na wesele-nie swoje ( swoje paznokcie malowane-francuski + ozdoba trzymały się bardzo długo) Kilka moich znajomych chodzi do Niej i jesteśmy zadowolone. O ile będzie mieć p. Zosia termin wolny to będzie malowana tam moja siostra do ślubu. Proponuję Autorce podejść i popytać. czynne chyba od 9,10 h do 18,19h od pon-piątku. Sobota nie wiem dokładnie.

Ps: wejście od strony plant, "zegara" właśnie przez salon fryzjerski "Cris" chyba przedostatnie wejście od strony ING Bank idąc od "zegara"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka