Gość: tarnobrzezanin
IP: 80.51.159.*
08.01.09, 09:56
Ze zgrozą przeczytałem artykół w Echu dna ( NIE POMYŁKA - TAKIE MAM ZADANIE O TEJ GAZECINIE) dotyczący "obrad" naszych "przedstawicieli" w Radzie Miasta - i jedni i drudzy mają nas porządnych obywateli tego miasta za kompletnych idiotów!!!! jedni - vide radny(????)/prezes Mastalerz - dbają o moje kieszenie ( jako radny !!!! ) jednocześnie drenuje moją kieszeń jako prezio spółdzielni mieszkaniowej( średniej krajowej,tam nie zarabia ,a wszystkie niedoróbki ,fuchy , kumoterstwo , i inne grzeszki wrzuci w czynsz i będzie go to walić po d...e) , z drugiej strony prorok , nawiedzony i "zawrócony" Jurand ze Chodkowa - ( tam "grasował" w czasach komuny zdejmując krzyże i "nawracjąc" "pasterskim" słowem cytowanym z WUML - owskich pogadanek , "zawiślaków" na drogę realnego socjalizmu )oznajmia "durnemu " ludowi - "...Woda w Tarnobrzegu musi być droga, bo Pan Bóg nas nią nie obdarzył " - nawet bym mu te słowa darował , bo w końcu ludzie dzielą się na tych co wiedzą co mówią i na tych co mówią co wiedzą , a Jurand jest zdecydowanie ta druga kategorią ,gdyby nie jedno małe ( nie takie małe) "ale" - ten "buc na ropę" , ten niedouczony "yntelygent" , ten " katolicki inteligent" ( bez obrazy dla prawdziwych inteligentów katolickich ) , jest w tej sprawie kompletnym IGNORANTEM , warto zadac pytanie panu Jurandowi - DLACZEGO - JAK BOZIA NIE DAŁA ROZUMU -panu przewodniczącemu - JA MAM ZA TO PŁACIĆ????????? jak chce może sobie "pogadać" do żony ,dzieci - nawet do sąsiadów ( ale tu przegrywa z UZIELEM , bo nie całuje porączkach !!!!)ale dlaczego my mamy płacić za te jego "DURNOTOWATOŚCI" ( wyszedł mi wyraz jak na wykładzie WUMLU ) czy nikt temu troglodycie mieniącemu się "inteligentem" nie powiedział ,że jak sie nie znasz to się nie odzywaj???? Jeszce jedna sprawa - w firmie p Sikonia , nie ma szacunku dla ludzi , ich kasy - ale przede wszystkim DLA WODY - o którą wszyscy teraz wojują - ile awarii jest usuwanych w tempie- "stachanowskim" ?( chodzi o tempo , nie jakosć)Tych roboli to "wali" , jak długo woda cieknie , przyjeżdżają na awarię kompletnie nieprzygotowani , bez rur ,złączek , albo czekają na koparkę 4 godziny , bo jest na zleceniu ( czytaj robi fuchy ) bo jako zabezpieczenie awaryjne ma stac i czekac na awarię ,EUROPEJSKIE Z NAZWY SĄ TYLKO FUNDUSZE WYDANE PRZEZ SIKONIA - RESZTA JEST POLSKA NASZA - DZIUBIŃSKA !!!! - bo jak pan taki kram - widmo mleczarni w wielowsi straszy do tej pory wszystkich przejeżdżających przez Tbg - to chyba najbardziej "widoczny" na zewnątrz miasta przejaw twórczości naszego prezydenta - NIESTETY.....