Dodaj do ulubionych

dj na wesele

IP: *.smsiarkowiec.pl 15.06.09, 22:57
myślimy o wzięciu dja na wesele. kogo polecacie? Słyszalam ze Darek Sawicki
dobrze gra? proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: zgadzam się Re: dj na wesele IP: *.flash-net.pl 16.06.09, 08:15
      był już podobny temat. ale faktycznie dobrze prowadzi imprezy. polecam. jakieś
      pytania: adson82@o2.pl
      mogę podać namiary na niego,bo grał na moim weselu
    • Gość: Muniek24 Re: dj na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.09, 09:52
      Ja osobiście mogę polecić gościa który grał na moim weselu.

Nazywa się Walski

Facet prowadzi świetnie impreze, dobiera genialną muzykę do zabawy. Ma wszystkie
      kawałki jakie tylko ktoś sobie zażyczy. Prowadził świetnie ocepiny, wszyscy
      goście się uśmiali do łez.

Do tego świetny sprzęt, zaskoczony byłem ilością świateł.

No i do tego nie zdarł z nas dużej kasy.

Jednym słowem serdecznie polecam. Numer tel: 517-544-351
    • Gość: :) Re: dj na wesele IP: 83.1.125.* 17.06.09, 18:25
      Polecam mariana zająca z koprenika swietny gosc i bardzo dobrze prowadzi imprezki
    • Gość: anna Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:35
      Ja z miłą przyjemnością polecam Darka Sawickiego, jest naprawdę bardzo dobry....bardzo dobrze wykonuje swoją pracę. Naprawdę warto. Podaję numer do niego: 606473070
    • Gość: Tomek72 Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:44
      Też polecam P. Sawickiego. Naprawdę super prowadzi wesela, niesamowity ma wybór
      utworów, a przede wszystkim nie kasuje dużo. Słyszałem ostatnio, że pewien dj za
      dużo wypił na weselu i nie dograł do końca wesela, dramat!
      p. Sawickiemu ma takiego plusa że nie pije w ogóle, i słyszałem to już od wielu
      osób.
      Naprawdę ma nosa do tego co robi. Polecam:)
    • Gość: michaltbg Re: dj na wesele IP: *.smsiarkowiec.pl 19.06.09, 21:59
      Niech juz znajomi nie wychwalają tak P.Darka! ,w Tbg jest oprocz niego kilku
      Djow ktorzy zagraja na tym samym poziomie a moze i lepiej i w dodatku przywioza
      sprzet o wiele lepszy.Pozdrawiam
    • Gość: arris Re: dj na wesele IP: *.smsiarkowiec.pl 20.06.09, 01:07
      Koledzy pana Darka tak bardzo go polecają,że okazuje się że nie ma lepszego.Ja
      polecam Mariana Zająca z Kopernika 26
    • Gość: ech.... Re: dj na wesele IP: *.flash-net.pl 20.06.09, 08:13
      ale problem, ja go zachwalam bo grał u mnie na weselu i jestem zadowolona,
      goście też.
      Proste i logiczne,że będę polecać Darka. Jak mam polecić innego dj-a skoro nie
      znam innego dobrego?
      Do Darka Sawickiego dostałam namiary od osoby która od kilku lat pracuje w
      tarnobrzeskiej restauracji, w której odbywają się wesela,bankiety itp., więc
      chyba się nasłuchała przez ten czas różnych kapel i dj-ów, co nie?
      • Gość: ff Re: dj na wesele IP: 83.1.114.* 20.06.09, 08:22
        ja rowniez polecam darka sawickiego, nie gral u mnie na weselu... robie fotki na slubach i zdarzalo sie wspolpracowac, nawrawde dobrze prowadzi imprezy. Jest jeszcze piotrek pyrkosz z radia leliwa, tez fajnie gra.
    • Gość: anna Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 11:56
      Ludzie! Kobieta pyta czy Darek Sawicki jest dobry to jej odpowiadam, że jest
      dobry, nie wiem dlaczego wszyscy tak nalatują?! Oczywiście każdy poleca tego
      kogo zna i kto mu się podoba. Ja osobiście nie znam P.Darka ale grał u mojej
      siostry wesele i wszyscy byli bardzo zadowoleni, więc go polecam.
      A co do sprzętu jakim teraz dysponuje to nie jeden by chciał taki:)
      • Gość: tak tak Re: dj na wesele IP: *.flash-net.pl 20.06.09, 22:37
        zgadzam się Darek świetnie prowadzi nie tylko wesela ale również bankiety itp ,
        szkoda że na tym forum co poniektórzy są wredni i zawistni , jak coś jest dobre
        to trzeba skrytykować , a to chyba nie o to chodzi, chłopak ma doświadczenie
        długie lata grał w Tapimie, ma świetny sprzęt i naprawdę się stara, podejdźcie
        może do kameleona albo sonaty czy browaru to na pewno ktoś powie jaki jest i jak
        gra
    • Gość: dobry Re: dj na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 12:44
      Jest rzeczywiście dobry. Wie co robi i umie to robić.
      Polecam go również.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka