20.01.12, 12:43
Mam zupełnie inne zdanie o Szpitalu w Miliczu.Szpital położony pięknie.Nie wiem jak jest na innych oddziałach ,ale o oddziale chirurgii mam bardzo dobre zdanie.Wspaniali fachowcy lekarze chirurdzy dr Langowski i Bartosik .Profesjonalni i niezwykle sympatyczni.Opieka pielęgniarska
również bez zarzutu ,na wysokim poziomie.Sama byłam zaskoczona,gdyż trochę mam do czynienia ze szpitalami i nie mam o nich tak dobrego zdania. Dziękuję bardzo za leczenie i opiekę wszystkim lekarzom,pielęgniarkom i salowym z oddz.chirurgii w imieniu mojego męża Włodzimierza Hermana.
Obserwuj wątek
    • pacjent55 Re: Szpital 27.09.12, 14:56
      Szpital owszem ładny i lekarze jak i pielęgniarki miłe:)wspaniał opieka na wszyskich oddziałach:) Tylko nowy kierownik szpitala jest nie w porządku:) szuka oszczędności kosztem pracowników.Zwalnia pracowników nie zwracając uwagi na ich doświadczenie ,jednym słowem naciągają cieszkie czasy dla tego szpitala. Jak tak dalej pujdzie nie będzie dobrego już personelu i opieka :) nie taka sama.Zawszw w tym wszyskim jest pokrzywdzony pacjent.A nowy pan dyrektor powinien przemyśleć sytuacje i zastanowić się nad innym rozwiązaniem problemu zadłurzenia.
    • maximus1966 Re: Szpital 05.10.13, 18:32
      Czy pamięta jeszcze ktoś szpital w Krośnicach ?
      To oddziały psychiatryczne i detoksykacyjny przywędrowały z tej miejscowości do szpitala w Miliczu. Personel jest w większości ten sam. Fuzja szpitali miała posłużyć redukcji długów (oba szpitale: Milicz i Krośnice były zadłużone).
    • z.pazera Re: Szpital 26.10.16, 20:36
      Wczoraj po zabiegu wróciłem z Oddziału Chirurgicznego Szpitala w Miliczu.
      Czysto i sympatycznie.
      Lekarze profesjonalni, mili i co najważniejsze przystępni, traktujący pacjenta po partnersku.
      Personel pielęgniarski bardzo profesjonalny, osiągalny prawie natychmiast, taktowny i mimo ciężkiej pracy bardzo często uśmiechnięty co dla pacjentów po zabiegach znaczy naprawdę wiele.
      Ww. pobyt był moim pierwszym pobytem w szpitalu w życiu i jeśli jeszcze kiedykolwiek musiałbym się leczyć w szpitalu chciałbym aby był to szpital działający tak jak Oddział Chirurgii Szpitala w Miliczu.
      Bardzo, bardzo dziękuję całemu personelowi i gratuluję pracy na tak wysokim a jednocześnie bardzo ludzkim poziomie.
      Zbyszek Pazera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka