Dodaj do ulubionych

ścieżki rowerowe

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 11:24
Czy macie pomysł na dobrą ścieżkę rowerową w Dąbrowie. Może pora obudzić
radnych. To co zrobili na Pogorii to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Która
ścieżka jest dla pieszych , a która dla rowerów ? Takiego bałaganu jeszcze nie
widziałem. Pierwsza ścieżka, którą można zrobić bez większych problemów to
ścieżka wzdłuż Piłsudskiego połową chodnika od strony Jet''a, potem w prawo
przez planty i fragmentem jezdni do centrum a w prawo na Zieloną. Co o tym
myślicie? Może trasa przez Podlesie do Łośnia. Może lasem na Antoniów ?
Obserwuj wątek
    • bartekdoe Re: ścieżki rowerowe 28.08.01, 20:45
      OPopieram absolutnie pomysł ścieżki rowerowej z Łośnia w okolice Pogorii i w
      pobliże Centrum. Dąbrowa jest jednym z najrozleglejszych miast o rzdkiej
      zabudowie, więc można to wykorzystać. Błędów, Antoniów itd. Można stworzyć całą
      sieć, ale ktoś musi to zrobić. Tylko kto?
      • Gość: olek Re: ścieżki rowerowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 20:59
        Przecież już niedługo bedziemy wybierać nowych radnych. Dopóki nie przypomną
        sobie jak boli tyłek od siedzenia na siodełku będą nam robic ścieżki. I to
        trzeba wykorzystać. Każdego z nich trzeba wypytać o ścieżki. Ci obecni są już
        straceni. Myślą tylko o tym jak umeblować nowy urząd na Granicznej.
        • Gość: Mario Re: ścieżki rowerowe IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 20:32
          Macie absolutną rację i co. i nic. Dużo gadania mało roboty.plepleple
          • Gość: olo Re: ścieżki rowerowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 20:42
            Wysyłasz różne posty z racji rozdwojenia jaźni ( drugie twoje "ja" to Mario)
            czy macie tego samego peceta w pokoju. Ale masz rację, konćzy się zwykle na pla
            pla. Nie zmienia to jednak faktu, że wybory już niedługo. I przyjemnie będzie
            popatrzeć na faceta , który wozi dupę w samochodzie ,łowi ryby z okienka swojej
            bryki jak się miota odpowiadając na pytanie: "Kiedy ostatni raz pan przejechał
            rowerem dookoła Pogorii?". Będę miał satysfakcję . A ty co Mario będziesz miał ?
            Najlepiej siedzieć , nic nie robić i zganiać na niemoc.
            • Gość: BartvelM Re: ścieżki rowerowe IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:34
              Przyznam, że nie wiem jak do tego doszedłeś, ale nie mam rozdwojenia jaźni
              tylko to konto mi nawaliło i , cóż, muszę mówić jako gość, no właśnie, ale do
              rzeczy.
              Ja niestety nie mogę wiele zrobić gdyż nie przysługuje mi już prawo do oddania
              głosu, ale mogę coś doradzić. Reklama, zaangażowanie, jedność i wielość. Widać,
              że zaczałeś od tego ostatniego, by zdobybć "większe pole do popisu, a
              zainteresowanie niewielkie, muszę przyznać. Miewszkasz na Łęknicach?
              Musisz zdobyć dla swojej idei więcej głów (oby nie martwych dusz)
              Wielu wyborców wielka siła.
              Ale wydaje mi się,że to nie na głowy radnych. Prywatni inwestorzy, fundowanie
              pojedynczych odcinków itp, niczym innym się tego nie zdziała.
            • Gość: Bart Re: ścieżki rowerowe IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:45
              Już wiem jak do tego doszedłeś więc nie musisz pisać.
    • Gość: Robut Re: ścieżki rowerowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:56
      Z tego co zauważyłem ścieżki rowerowe wokół Pogorii to w pogodne dni najlepsze
      miejsca parkingowe i wszyscy mają w d..., że nie po to zostały zrobione.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka