winna11 03.08.09, 11:19 witam,chciałabym zapytać czy ktoś z was korzystał z usług biomed-bicom w dąbrowie górniczej?chodzi mi w zasadzie o kwestie odczulania,walki z alergią.czy to pomaga?jestem zainteresowana opiniami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baja88 Re: biomed-bicom 03.08.09, 11:31 zart, kpina i ironia, jak tez niepotrzebnie wydane pieniądze( walka z nikotynizmem) Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: biomed-bicom 08.02.10, 20:11 Trochę lat temu byłam tam z moją alergią na metale nieszlachetne. Aparacik wykazał uczulenie na wodę, kurz i co tylko (bzdura totalna). Po jednej drogiej sesji z trzymaniem metalowej płytki zrezygnowałam bo instynkt podpowiadał mi że lepiej wiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julka_info Re: biomed-bicom 05.11.25, 14:02 Byłam we wrześniu bo od kilku lat zmagam sie z alergia kurz,grzyby i wiosna to gehenna, ktoś znajomy mi polecił i warto bo pomogli mi. Nigdy wcześniej nie słyszałam o tej metodzie i trochę sceptycznie podeszłam to tej metody ale dbałym kilka sesji. Komfort samopoczucia znacznie lepszy dzięki tym wizytom. Zachęcam warto spróbować bo ja wczesnej nic tylko leki i krople. Odpowiedz Link Zgłoś