Dodaj do ulubionych

os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac?

07.03.06, 09:00
Na os.Przyjazni sa 3 przedszkola panstwowe, 1 niepubliczne.Ktore wybrac dla
trzylatka?
Obserwuj wątek
    • greenland Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 07.03.06, 12:36
      dobre pytanie :) tez się własnie zastanawiam :)
      • dyrektor000 Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 07.03.06, 22:26
        W publicznych 25 dzieci w grupie a niepublicznych 30 dzieci dalej nie wiem bo
        nie znam przedszkoli na tym osiedlu ale słyszałam że chyba 131 jest milym
        przedszkolem . Mam nadzieję ze nie pomyliłam numeru / kuzynka tam prowadzi
        dzieci/
        • monika_jo Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 08.03.06, 10:52
          Pomimo tego, że zdecydowałam się na przedszkole społeczne na wichrowym (mało
          dzieci i łączone grupy) to na przyjaźni polecam przedszkole 131. Kilka razy
          rozmawiałam z Paną dyrektor, widziałam przedszkole i moje wrażenie było bardzo
          dobre. Słyszałam też o nim kilka dobrych opinii od mam, które mają tam swoje
          dzieciaczki. Przedszkole jest czyste, estetyczne, duże jasne sale, bardzo duży
          piękny ogród, sala do rytmiki, nawet basen z kulkami dla dzieci. Panie wydawały
          mi się bardzo miłe, a dzieci w przedszkolu wesołe.
          Pozdrawiam
    • anka_gj1 Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 08.03.06, 20:41
      Szukaj przedszkola, które ma miłą ,przyjażną atmosferę, życzliwe panie. Twoje
      dziecko musi się czuć dobrze. Polecam 131- tam dzieci są wesołe i szczęśliwe.
      Dużo pomocy i zabawek, estetyczne sale.
      • rp18 Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 08.03.06, 23:11
        najlepsze przedszkole 131!! miałem tam synka w zeszlym roku konczył!! super
        warunki, super zabawki. Diecko z wielka checia chodziło do przedszkola!!
        teskniło za nim w wakacje!! Goraco polecam.
    • greenland Majterklepka 10.03.06, 19:18
      A moze ktoś wypowie się o Majsterklepce??

Mi osobiscie bardzo przypadło do gudtu, czyste, kolorowe, zadbane przedszkole
      oraz miłe Panie - takie moje pierwsze wrazenia. A moze ktoś ma większe
      doświadczenie z tym przedszkolem???
      • yellowstone17 Re: Majterklepka 13.03.06, 07:21
        Wlasnie zapisalam bartka do majsterklepki,pozniej napisalam na forum i wszystkie
        odpowiedzi mam za 131 piastem kolodziejem.I teraz sama nie wiem,czy dobrze
        zrobilam???
        • greenland Re: Majterklepka 13.03.06, 13:58
          yellowstone17 napisalam na priv :)
          • yellowstone17 Re: Majterklepka 14.03.06, 12:39
            odpisalam na priv,ale nie mam w wyslanych. dostalas?
            • greenland Re: Majterklepka 14.03.06, 13:13
              dostałam :)
    • damimax Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 13.03.06, 15:52
      Mój syn chodzi w tej chwili do Piasta Kołodzieja, mimo iż jest z rocznika 2003 -
      w przyszłym roku będzie "powtarzał" maluchy. Jestem zadowolona - nie oglądałam
      innych przedszkoli, mam jedynie porównanie ze złobkiem, do którego chodził mój
      syn. Podstawowym wyznacznikiem jest dla mnie zadowolenie dziecka, które idzie
      do przedswzkola w podskokach, a do złobka chodził sfrustrowany.
      • eszulczewska Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 14.03.06, 15:34
        damimax napisała:

> Podstawowym wyznacznikiem jest dla mnie zadowolenie dziecka, które idzie
        > do przedswzkola w podskokach, a do złobka chodził sfrustrowany.
        A o któym żłobku mówisz? Czyżby tym na Przyjazni?

Ewa
        • damimax Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 15.03.06, 11:33
          Tak, synek chodził do Ptysia na Przyjaźni.
          • greenland do damimax 15.03.06, 12:19
            Damimax a brałaś moze pod uwagę Majsterklepkę? Jeśli tak to dlaczego
            wlaśnie "wygrał" Piast :)

Pytam bo mam do Majsterklepki najblizej i w sumie najbardziej mi sie wizualnie
            spodobalo. A nikt nie chce sie podzielic tu na forum informacjami o tym
            przedszkolu.
            • damimax Re: do damimax 16.03.06, 08:58
              Geenland - to nie tak, że nikt nie chce się z Tobą podzielić informacjami -
              napewno, gdyby ktoś miał jakakolwiek opinie to by ją napisał. Ja nie byłam w
              Majsterklepce, jak pisałam uderzyłam od razu do PK, bo tu mam najbliżej, a juz
              wczesniej słyszałam dobre opinie o tym przedszkolu.
              • greenland Re: do damimax 16.03.06, 12:41
                Dzieki Damimax.

> to nie tak, że nikt nie chce się z Tobą podzielić informacjami -
                > napewno, gdyby ktoś miał jakakolwiek opinie to by ją napisał

Zle to sformulowalam :)
                Chodzilo mi wlasnie o to, ze nikt nic nie wie o tym przedszkolu. A oglądając
                prawie wszystkie przedszkola na naszym osiedlu wizualnie i programowo wlasnie
                to mi najbardziej sie spodobalo. No ale nic wiecej nie moge o nim sama
                powiedziec bo nie mam z nim doświadczenia, nie znam nikogo, kto posylal lub
                posyla tam swoje dziecko, jedynie moge je ocenić na podstawie któtkiego pobytu
                w nim. No i mam je najblizej domu co tez jest dla mnie jakimś tam plusem. Ale
                tez nie chcialabym poslac dziecko do tego przedszkola tylko i wyłącznie
                dlatego, ze jest ładne i ze jest blisko. Wolę zasięgnać opinii innych mam
                majacych większe doświadczenie z tym przedszkolem. Dlatego tak dopytuję :)))
            • akepinska Re: do damimax 03.08.06, 16:31
              Witam! ja tez zapisalam synka do Majsterklepki! i ku mojej radosci dostal sie
              mimo ze mieszkamy na Franowie. Zapisalam go tam, bo pracuje w szkole obok a
              sama chodzilam do tego przedszkola. bylismy razem na drzwiach otwartych w marcu
              a teraz bedziemy chodzic na tzn dni adaptacyjne od 21 do 25 sierpnia. mam
              nadzieje ze synek sie tam jakos odnajdzie bo jest niesmialy i woli przebywac z
              doroslymi.ogolnie przedszkole zrobilo na mnie b. dobre wrazenie a szczegolnie
              p. Lidka ktora ma miec grupe trzylatkow od wrzesnia. Zobaczymy!!!
              • yellowstone17 Re: do damimax 18.08.06, 12:34
                To swietnie!Moj synek tez bedzie chodzil do Majsterklepki. I tak jak Wy,bedziemy
                uczestniczyc w tygodniu adaptacyjnym.Nie wiem,ktora to pani Lidka,ale opieram
                sie na Twojej opinii... Pozdrawiam!
                • akepinska Re: do damimax 19.08.06, 22:22
                  To fajnie! moze beda kumplami!? Moj jest baaardzo niesmialy i az sie boje! ale
                  zobaczymy!pozdrwaiam. Mama Antosia
                  • yellowstone17 Re: do damimax 22.08.06, 08:10
                    No i okazalo sie,ze pani Zosia.Bardzo sympatycznie wyglada. Slyszalas moze o
                    niej jakies opinie? Na mnie wywarla pozytywne wrazenie!
                    • akepinska Re: do damimax 25.08.06, 22:16
                      Jednak p. Zosia! fajna tylko troche za cicho mowi!!! Jestem mama Antosia a ty
                      kogo? Dzis rozmawialam z pania dyr i chyba antos bedzie w grupie 4 tatkow bo
                      jest z kwietnia.
          • eszulczewska Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 15.03.06, 15:17
            Napisalam na maila w sprawie zlobka - zerknij prosze do skrzynki.

EWa
    • mama_anka przedszkole nr 129 im. MAłYCH PRZYJACIÓŁ 24.04.06, 13:41
      czy ktoś coś wie o tej placówce?
      będę wdzięczna za wszelkie info
      pozdrawiam
      ania
    • shira.11 Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 10.01.14, 15:24
      Podbijam wątek i bardzo proszę o aktualne opinię ;)
      Pozdrawiam
    • zielinskakasia Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 29.06.18, 12:20
      Ja znalazłam super przedszkole! Fabryka Fantazji. Jest innowacyjne, wprowadzili aplikacje kidme dla rodziców, gdzie dostaje powiadomienia o której moja córka została przyprowadzona i odebrana i przez kogo. Mam cały raport płatności, wiem o której i co moje dziecko jadło danego dnia, podgląd zajęć każdego dnia i mogę sama dodawać w niej wzrost albo wagę mojego dziecka. Przychodzą mi powiadomienia z przypomnieniami o wyjazdach, festynach, cokolwiek, co dzieje się w przedszkolu. Jestem zachwycona i polecam każdemu! :) Podobno mają wprowadzać to też w innych przedszkolach, popytajcie
    • kowalus83 Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 05.03.19, 21:21
      ktoś ma nowe opinie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka