yellowstone17 07.03.06, 09:00 Na os.Przyjazni sa 3 przedszkola panstwowe, 1 niepubliczne.Ktore wybrac dla trzylatka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenland Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 07.03.06, 12:36 dobre pytanie :) tez się własnie zastanawiam :) Odpowiedz Link
dyrektor000 Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 07.03.06, 22:26 W publicznych 25 dzieci w grupie a niepublicznych 30 dzieci dalej nie wiem bo nie znam przedszkoli na tym osiedlu ale słyszałam że chyba 131 jest milym przedszkolem . Mam nadzieję ze nie pomyliłam numeru / kuzynka tam prowadzi dzieci/ Odpowiedz Link
monika_jo Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 08.03.06, 10:52 Pomimo tego, że zdecydowałam się na przedszkole społeczne na wichrowym (mało dzieci i łączone grupy) to na przyjaźni polecam przedszkole 131. Kilka razy rozmawiałam z Paną dyrektor, widziałam przedszkole i moje wrażenie było bardzo dobre. Słyszałam też o nim kilka dobrych opinii od mam, które mają tam swoje dzieciaczki. Przedszkole jest czyste, estetyczne, duże jasne sale, bardzo duży piękny ogród, sala do rytmiki, nawet basen z kulkami dla dzieci. Panie wydawały mi się bardzo miłe, a dzieci w przedszkolu wesołe. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anka_gj1 Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 08.03.06, 20:41 Szukaj przedszkola, które ma miłą ,przyjażną atmosferę, życzliwe panie. Twoje dziecko musi się czuć dobrze. Polecam 131- tam dzieci są wesołe i szczęśliwe. Dużo pomocy i zabawek, estetyczne sale. Odpowiedz Link
rp18 Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 08.03.06, 23:11 najlepsze przedszkole 131!! miałem tam synka w zeszlym roku konczył!! super warunki, super zabawki. Diecko z wielka checia chodziło do przedszkola!! teskniło za nim w wakacje!! Goraco polecam. Odpowiedz Link
greenland Majterklepka 10.03.06, 19:18 A moze ktoś wypowie się o Majsterklepce?? Mi osobiscie bardzo przypadło do gudtu, czyste, kolorowe, zadbane przedszkole oraz miłe Panie - takie moje pierwsze wrazenia. A moze ktoś ma większe doświadczenie z tym przedszkolem??? Odpowiedz Link
yellowstone17 Re: Majterklepka 13.03.06, 07:21 Wlasnie zapisalam bartka do majsterklepki,pozniej napisalam na forum i wszystkie odpowiedzi mam za 131 piastem kolodziejem.I teraz sama nie wiem,czy dobrze zrobilam??? Odpowiedz Link
yellowstone17 Re: Majterklepka 14.03.06, 12:39 odpisalam na priv,ale nie mam w wyslanych. dostalas? Odpowiedz Link
damimax Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 13.03.06, 15:52 Mój syn chodzi w tej chwili do Piasta Kołodzieja, mimo iż jest z rocznika 2003 - w przyszłym roku będzie "powtarzał" maluchy. Jestem zadowolona - nie oglądałam innych przedszkoli, mam jedynie porównanie ze złobkiem, do którego chodził mój syn. Podstawowym wyznacznikiem jest dla mnie zadowolenie dziecka, które idzie do przedswzkola w podskokach, a do złobka chodził sfrustrowany. Odpowiedz Link
eszulczewska Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 14.03.06, 15:34 damimax napisała: > Podstawowym wyznacznikiem jest dla mnie zadowolenie dziecka, które idzie > do przedswzkola w podskokach, a do złobka chodził sfrustrowany. A o któym żłobku mówisz? Czyżby tym na Przyjazni? Ewa Odpowiedz Link
damimax Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 15.03.06, 11:33 Tak, synek chodził do Ptysia na Przyjaźni. Odpowiedz Link
greenland do damimax 15.03.06, 12:19 Damimax a brałaś moze pod uwagę Majsterklepkę? Jeśli tak to dlaczego wlaśnie "wygrał" Piast :) Pytam bo mam do Majsterklepki najblizej i w sumie najbardziej mi sie wizualnie spodobalo. A nikt nie chce sie podzielic tu na forum informacjami o tym przedszkolu. Odpowiedz Link
damimax Re: do damimax 16.03.06, 08:58 Geenland - to nie tak, że nikt nie chce się z Tobą podzielić informacjami - napewno, gdyby ktoś miał jakakolwiek opinie to by ją napisał. Ja nie byłam w Majsterklepce, jak pisałam uderzyłam od razu do PK, bo tu mam najbliżej, a juz wczesniej słyszałam dobre opinie o tym przedszkolu. Odpowiedz Link
greenland Re: do damimax 16.03.06, 12:41 Dzieki Damimax. > to nie tak, że nikt nie chce się z Tobą podzielić informacjami - > napewno, gdyby ktoś miał jakakolwiek opinie to by ją napisał Zle to sformulowalam :) Chodzilo mi wlasnie o to, ze nikt nic nie wie o tym przedszkolu. A oglądając prawie wszystkie przedszkola na naszym osiedlu wizualnie i programowo wlasnie to mi najbardziej sie spodobalo. No ale nic wiecej nie moge o nim sama powiedziec bo nie mam z nim doświadczenia, nie znam nikogo, kto posylal lub posyla tam swoje dziecko, jedynie moge je ocenić na podstawie któtkiego pobytu w nim. No i mam je najblizej domu co tez jest dla mnie jakimś tam plusem. Ale tez nie chcialabym poslac dziecko do tego przedszkola tylko i wyłącznie dlatego, ze jest ładne i ze jest blisko. Wolę zasięgnać opinii innych mam majacych większe doświadczenie z tym przedszkolem. Dlatego tak dopytuję :))) Odpowiedz Link
akepinska Re: do damimax 03.08.06, 16:31 Witam! ja tez zapisalam synka do Majsterklepki! i ku mojej radosci dostal sie mimo ze mieszkamy na Franowie. Zapisalam go tam, bo pracuje w szkole obok a sama chodzilam do tego przedszkola. bylismy razem na drzwiach otwartych w marcu a teraz bedziemy chodzic na tzn dni adaptacyjne od 21 do 25 sierpnia. mam nadzieje ze synek sie tam jakos odnajdzie bo jest niesmialy i woli przebywac z doroslymi.ogolnie przedszkole zrobilo na mnie b. dobre wrazenie a szczegolnie p. Lidka ktora ma miec grupe trzylatkow od wrzesnia. Zobaczymy!!! Odpowiedz Link
yellowstone17 Re: do damimax 18.08.06, 12:34 To swietnie!Moj synek tez bedzie chodzil do Majsterklepki. I tak jak Wy,bedziemy uczestniczyc w tygodniu adaptacyjnym.Nie wiem,ktora to pani Lidka,ale opieram sie na Twojej opinii... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
akepinska Re: do damimax 19.08.06, 22:22 To fajnie! moze beda kumplami!? Moj jest baaardzo niesmialy i az sie boje! ale zobaczymy!pozdrwaiam. Mama Antosia Odpowiedz Link
yellowstone17 Re: do damimax 22.08.06, 08:10 No i okazalo sie,ze pani Zosia.Bardzo sympatycznie wyglada. Slyszalas moze o niej jakies opinie? Na mnie wywarla pozytywne wrazenie! Odpowiedz Link
akepinska Re: do damimax 25.08.06, 22:16 Jednak p. Zosia! fajna tylko troche za cicho mowi!!! Jestem mama Antosia a ty kogo? Dzis rozmawialam z pania dyr i chyba antos bedzie w grupie 4 tatkow bo jest z kwietnia. Odpowiedz Link
eszulczewska Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 15.03.06, 15:17 Napisalam na maila w sprawie zlobka - zerknij prosze do skrzynki. EWa Odpowiedz Link
mama_anka przedszkole nr 129 im. MAłYCH PRZYJACIÓŁ 24.04.06, 13:41 czy ktoś coś wie o tej placówce? będę wdzięczna za wszelkie info pozdrawiam ania Odpowiedz Link
shira.11 Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 10.01.14, 15:24 Podbijam wątek i bardzo proszę o aktualne opinię ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
zielinskakasia Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 29.06.18, 12:20 Ja znalazłam super przedszkole! Fabryka Fantazji. Jest innowacyjne, wprowadzili aplikacje kidme dla rodziców, gdzie dostaje powiadomienia o której moja córka została przyprowadzona i odebrana i przez kogo. Mam cały raport płatności, wiem o której i co moje dziecko jadło danego dnia, podgląd zajęć każdego dnia i mogę sama dodawać w niej wzrost albo wagę mojego dziecka. Przychodzą mi powiadomienia z przypomnieniami o wyjazdach, festynach, cokolwiek, co dzieje się w przedszkolu. Jestem zachwycona i polecam każdemu! :) Podobno mają wprowadzać to też w innych przedszkolach, popytajcie Odpowiedz Link
kowalus83 Re: os.Przyjazni, ktore przedszkole wybrac? 05.03.19, 21:21 ktoś ma nowe opinie? Odpowiedz Link