Dodaj do ulubionych

ekskluzywne ubrania

13.09.05, 17:03
A gdzie w Warszawie jest komis/ciucholand z dobrymi markami?
Obserwuj wątek
    • iwotlen Re: ekskluzywne ubrania 14.09.05, 21:47
      Galeria Garderoba ul. Ptasia 6
      • zuzu2004 Re: ekskluzywne ubrania 15.09.05, 09:47
        ciekawe jake sa tam ceny, jakie marki klasyfikujecie jako ekskluzywne??, Czy
        ZARA, MANGO to juz ten przedzial, czy wyzej, ESCADA, GUCCI - chociaz wydaje mi
        sie, ze te ostatnie to nie do zdobycia w SH :-)
        • iwotlen Re: ekskluzywne ubrania 15.09.05, 10:47
          To jest komis nie ciuchland, a wiec ceny wyzsze. Marki przede wszystkim z
          wysokiej polki a wiec Escada, Gucci, MaxMara, Dolce Gabana, Versace itd, ale
          rowniez zdarzaja sie Zara i MNG. Pracuje w office, a wiec najbardziej interesuje
          mnie klasyka ostatnio kupilam garnitur lniany Max Mara za 380 zl, 3 nowe bluzki
          Anne Taylor po 100-120 zl.
          • highlife91 Re: ekskluzywne ubrania 03.11.20, 16:28
            Zapraszam do nas ekskluzywne rzeczy w niskich cenach w porownaniu do sklepów

allegro.pl/uzytkownik/highlifeshop?bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict45-uni-1-2-0717
    • kate128 Re: ekskluzywne ubrania 17.09.05, 14:16
      Widziałam kiedyś "luksusowe" marki we Wzorcowni na Chmielnej. Ale ceny też
      miały powalające - od 200 zł w górę. A muszę się pochwalić że tydzień temu
      kupiłam rewelacyjne dżinsy Calvin Klein za 20 zł :)) I nie był to żaden
      luksusowy ciucholand, tylko zwykły, u mnie pod domem. Nie wiem ile takie
      kosztują w Galerii Mokotów (bo tam jest sklep Calvin Klein Jeans), ale
      podejrzewam że sporo. W tym moim sklepie są też często bluzki Wallis. Wiem że
      to nie jest luksus, ale takie bluzeczki jak ja mam za 10 zł w Galerii Mokotów
      zaczynają się od 200 zł.
      • iwotlen Re: ekskluzywne ubrania 17.09.05, 22:45
        Zalezy co kto lubi i oczywiscie na co kogo stac. Poniewaz nie stac mnie na
        kupowanie nowych rzyczy w salonach wiec kupuje uzywane markowe, w b. dobrym
        stanie w komisach. Nie umiem wyszukiwac "perelek" w ciuchlandach. Zreszta nie
        chodzi tylko o marke, bo te wyszukane w ciuchlandach marki z wysokiej polki sa
        najczesciej troszke demode. A w komisie sa to rzeczy markowe jak nowe, po
        praniu, w nienagannym stanie, a czesto sa to rzeczy z ubieglorocznych kolekcji.
        Czesto tez sa rzeczy nowe z metkami za 1/4 ceny. Te bluzki, ktore kupilam
        ostatnio, napewno sa po 300-400 zl - wszystkie kupilam nowe po 100-120 zl na
        Ptasiej.
        • ulam6 Re: ekskluzywne ubrania 19.09.05, 10:44
          wielkie dzieki:)
          koniecznie sie na Ptasia musze wybrac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka