jan_hus_na_stosie 02.10.11, 21:18 było bosko, jak się rozpakuję i zgram zdjęcia na kompa to napiszę więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: wróciłem 03.10.11, 21:03 kombinerki.pinocheta napisał: > Gdzies byl? w Tatrach :) > Zaliczyles cos? dwie doliny i jedną przełęcz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: wróciłem 03.10.11, 12:20 I nie wiem Janie jak Ci tam bosko mogło być - dziki tłum w Zakopanem :). Chyba, że z pokoju nie wychodziłeś ;). Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: wróciłem 03.10.11, 20:56 w Dolinie Kościeliskiej owszem były dzikie tłumy, w Dolinie Chochołowskiej było już dużo luźniej, a na Przełęczy Iwaniackiej mijało się turystę raz na 10-15 minut :) wyższych partii gór nie zaliczyłem bo zbyt krótko byłem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie ;) 03.10.11, 20:28 fotoforum.gazeta.pl/u/jan_hus_na_stosie.html Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ;) 03.10.11, 23:30 Janek, to Ty na fotach ???????????? No mamo, znów mi się wyobrażenie pokręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ;) 04.10.11, 13:35 Przystojniaczek z Ciebie. Nie chcę przez to powiedzieć, że wyobrażałam sobie Ciebie jako brzydala, ale po prostu inaczej: drobniejsza twarz, nieco niższy, włosy mniej bujne, ciemniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: ;) 04.10.11, 19:44 bijatyka napisała: > Przystojniaczek z Ciebie. spore grono dziewczyn do których w swoim życiu startowałem miało inne zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: ;) 29.04.12, 00:32 jan_hus_na_stosie napisał: > bijatyka napisała: > > > Przystojniaczek z Ciebie. > > spore grono dziewczyn do których w swoim życiu startowałem miało inne zdanie :) podzielam zdanie tych dziewczyn. > > Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: wróciłem 03.10.11, 20:29 to z pewnością również zasługa towarzyszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: wróciłem 03.10.11, 20:51 princessjobaggy napisała: > Jan ma nowa towarzyszke? Szybko. nie mam, to tylko kumpela, serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
zizit Re: wróciłem 05.10.11, 18:40 a ona o tym wiem że jest "tylko" kumpelą;) fajne zdjęcia, też byłam tylko nieco wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: wróciłem 04.10.11, 19:26 Odwazny jestes. Pokazujesz swoja twarz na portalu po tylu informacjach na swoj temat/pogladow. Z drugiej strony twoja mowa ciala mowi co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: wróciłem 04.10.11, 19:45 kombinerki.pinocheta napisał: > Z drugiej strony twoja mowa ciala mowi co innego. moja mowa ciała? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mediator.org Re: wróciłem 05.10.11, 09:12 Bardzo miły młodzieniec :) ... żaden tam misiek! I cieszy mnie zawsze gdy anonimowy nick przestaje być tak bardzo anonimowy. Ja ogólnie nie jestem za anonimowością i to zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: wróciłem 05.10.11, 17:08 Ładne zdjęcia. Ty też całkiem całkiem :P Odpowiedz Link Zgłoś