apapon 17.03.07, 17:22 uwielbiam wręcz wodę z plasterkeim cytryny, podpowiedzcie "weteranki" czy mogę ją pić bez ograniczeń? w ksiażce nic nie znalazłam na ten temat, oprócz ciepłej wody z cytryną (czego dopiero spróbowałam, i bardzo polubiłam)? Link Zgłoś Obserwuj wątek
malgaska Re: woda z cytryną 17.03.07, 21:02 apapon.. mam to samo ...uwielbiam wode z cytrynkom :) w chwilach jak nie pije zurawinki to własnie popijam cytrynke :) według mnie ok...szczególnie jesli jest to woda z plasterkiem cytrynki.. słyszałam że wieksze ilosci mogły by za bardzo zakwaszać chyba organizm.. ale to chodzi o kilka czy kilkanascie sztuk... bo o i takich dietkach czytałam :)))) a tak to chyba spoko...przynajmniej według mnie... i ja tak popijam :) szczególnie zamiast kaw i herbat.... Link Zgłoś
apapon Re: woda z cytryną 17.03.07, 21:05 dokładnie udeżyłaś w sedno, bo ja to kawosz straszny (mam nadzieję:)) byłam, odstawiłam kawę teraz już całkowicie, i nie powiem, zeby mi nerwy nie puściły, dzieciom się oberwało, a że 2 smrodki 2 i 3 letnie i nieźle rozrabiające więc było na kogo zrzucić swojego nerwa:( nieładnie wiem, ale ta kawa to normalnie jak odwyk Link Zgłoś
malgaska Re: woda z cytryną 17.03.07, 21:12 rozumiem ze juz teraz spokojniej.. ;) tak czy siak polecam magnez.. i przy dzieciach i przy dietce pomaga... przynajmniej na mnie działa... a tez mam dwójkę maluchów :))) Link Zgłoś
apapon Re: woda z cytryną 17.03.07, 21:24 oj biorę biorę, i się zastanawiam ile go brać, żeby nie przedobrzyć Link Zgłoś