Gość: Delvin IP: *.sasknet.sk.ca 11.01.04, 00:32 Czy istniej program, albo moze ktos wie jak to zrobic aby komputer co z gory okreslony czas np co 3 min wydawal krotki sygnal dzwiekowy (beep) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Delvin Tytulem wyjasnienia IP: *.sasknet.sk.ca 11.01.04, 00:51 Jest to mi potrzebne do psychologicznego eksperymentu. Bardzo prosze o pomoc. Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Tytulem wyjasnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 01:59 Hahha przypomina się mothy python i maszynka robiąca pip! znalazłem to www.bykeyword.com/downloads/software-2/download-2493.html budzik :) z nieskończoną ilościa alarmów (można podstawić plik .mp3 zamiast PIP) ps. co to za eksperyment ? jestem niezmiernie ciekawy ??? Link Zgłoś
Gość: Delvin Re: Tytulem wyjasnienia IP: *.sasknet.sk.ca 11.01.04, 04:58 Program jest OK, tyle ze to Demo, ktore przestanie pracowac za 30 dni. Badania dotycza osob z ADD, bipowanie przypomina im o zadaniu i zwieksza efektywnosc. Moze ktos zna cos co jest za darmoche? Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Tytulem wyjasnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 06:31 Zespół Niedoboru Uwagi (attention deficit disorder, ADD) niezle :) takie bipery pomagają :) hmm ? www.download-freeware-shareware.com/System-Utilities.php?Theme=9 tu masz kilkanaście clock`ów :) ps.no w końcu żyjemy w 21 wieku i leczy się komputerami :)) LOL ! Link Zgłoś
bwv1004 Re: Tytulem wyjasnienia 11.01.04, 12:18 Z użyciem zewnętrznego pliku wave: kusmierek.republika.pl/Timer.exe Link Zgłoś