Dodaj do ulubionych

iTeddy - kabel, POMOCY!

IP: *.ip.netia.com.pl 19.10.10, 15:25
Witajcie Drodzy Forumowicze. Mam pytanie, czy ktoś wie, jak się nazywa i gdzie można kupić kabel do Misia iTeddy? Niestety moje dziecko zgubiło oryginalny :( Kabel z jednej strony to USB, a z drugiej wejście - chyba - do audio (okrągłe wejście).
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: iTeddy - kabel, POMOCY! IP: *.zask.pl 19.10.10, 23:55
      necables.co.uk/nec/index.php?dispatch=products.view&product_id=31093
      Lub na eBay wpisz: USB JACK PLUG DATA POWER SYNC CABLE
    • Gość: arek Re: iTeddy - kabel, POMOCY! IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.11, 07:56
      widziałem na allegro przejściówkę końcówka wygląda jak orginalna od misia można by spróbowac i odpowiedni kabelek usb tu masz link:
      allegro.pl/kabel-adapter-ladowarka-usb-do-ipod-shuffle-pku1b-i1454207349.html
    • Gość: joanna Re: iTeddy - kabel, POMOCY! IP: *.elk.mm.pl 30.05.11, 19:13
      mam ten sam problem , proszę o pomoc w tej sprawie - czy udało sie kupić ten kabel, jak tak to gdzie? strony podane wyżej są już przeniesione do archiwum
      • Gość: Kolobos Re: iTeddy - kabel, POMOCY! IP: *.zask.pl 30.05.11, 20:11
        To co podal arek masz na allegro, wpisz: pku1b
        Koszt okolo 7zl.
        • szymbea Re: iTeddy - kabel, POMOCY! 30.01.14, 11:53
          ja mam dwa kable, bo mam dwa zepsyte misie...jak by ktos chcial to szymbea@wp.pl ;) tylko w tytule podajcie I-teddy żebym do kosza nie wyrzucila przed otworzeniem :)
      • Gość: mi Re: iTeddy - kabel, POMOCY! IP: *.sejnet.pl 20.11.14, 16:25
        ja mam wiekszy problem z misiem iteddy ! mis kupiony na ciuchach , nie mam zadnego kodu aktywacyjnego i jak podlaczam kabel mis nie reaguje nie pojawia sie nawet vbateria - ok baterie moge kupic ale jak mis nie jest z polski to czy mis zadziala wogole jak nie mam kodu dostepu ? ponoc w polsce kod nie jest potrzebny ale ....prosze o pomoc kabel na dwoch jetach zwyklych kupilam za 6 zl u chinczyka
        • gyubal_wahazar Re: iTeddy - kabel, POMOCY! 20.11.14, 22:53
          Chińczyk pewnie głodził misia i dlatego misiu teraz gadać nie chce i oczko mu wypadło temu misiu. Miodu daj nieborakowi i uszatka puść pare odcinków, to od razu zamruczy, mlasknie i się przeciągnie. I żadnych baterii, bo misie baterii nie jedzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka