informatycy 28.02.06, 11:53 Poszukujemy wykfalifikowanych specjalistów SAP zapraszam na www.informatycy.info - zostaw swoje CV Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtas71 Re: Poszukujemy specjalistów 28.02.06, 12:47 Zanim zaczniecie szukac wykwalifikowanych specjalistow, zerknijcie do slownika jezyka polskiego. Odpowiedz Link
saperr3 Re: Poszukujemy specjalistów 28.02.06, 14:37 Co się czepiarz. Morze szókają wykfalifikowanych specjalistuf na poziomie podstawowym :)))))) Odpowiedz Link
krzysztof.kuczek Re: Poszukujemy specjalistów 28.02.06, 14:56 Hej, Jakie to ma znaczenie czy ktoś pisze z błędami czy bez nich? Jak ktoś ma wadę wymowy to także z niego szydzisz? Może warto było by zwrócić uwagę ze tego typu ogłoszenia powinny być raczej zamieszczane w wątku “praca oferowana” a nie czepiać się, że gość pomylił “w” z “f”. pozdro Krzysiek Odpowiedz Link
wojtas71 Re: Poszukujemy specjalistów 28.02.06, 15:32 Znaczenie ma - pokazuje amatorszczyzne, Czy zauwazyles zebym szydzil z kogos? Zwrocilem uwage bo mnie to drazni jak ktos pisze z bledami. A rzeczywiscie watek powinien byc gdzie indziej. pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link
krzysztof.kuczek Re: Poszukujemy specjalistów 28.02.06, 16:02 Cześć, Co do tego, że pisanie z błędami pokazuje kogoś amatorszczyznę, to zgodzę się ale tylko w zakresie związanym np. ze znajomością polskiej ortografii, i to nie koniecznie. Forum jest chyba bardziej na tematy IT niż językowe, wiec pisanie takich uwag generalnie do niczego nie prowadzi ;) Co do faktu, że Cie coś drażni, to już chyba twój problem :) Mnie np. drażni jak ktoś pisze bez błędów ;) pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link
wojtas71 Re: Poszukujemy specjalistów 28.02.06, 16:07 A czy ktos mowi ze tematy jezykowe na tym forum do czegokolwiek prowadza? ;-) Przynajmniej ci ktorzy napisali to ogloszenie juz widza stosunek do niego czytajacych ;] pozdrawiam z frontu r/3 Odpowiedz Link
krzysztof.kuczek Re: Poszukujemy specjalistów 28.02.06, 16:17 Hej, Wiesz, ja też mam do takich ogłoszeń stosunek przerywany ;), ale może zamiast pisać gościowi, że nie umie pisać po polsku, to napisz jakieś howto w stylu jak przeciągać idoci za pomocą plików itp itd :). Ktoś się ucieszy czytając coś takiego, wzrośnie ilość specjalistów, przestaną ich poszukiwać, nie będzie tego rodzaju postów na grupie (szczególnie z błędami), nie będziesz sie denerwował i będzie cool :) pozdro krzysiek Odpowiedz Link
wojtas71 Re: Poszukujemy specjalistów 28.02.06, 16:37 to akurat jest proste, ale nie bede zdradzal sekretow bo szanuje swoja prace ;-) Odpowiedz Link
vieviur8 Re: Poszukujemy specjalistów 28.02.06, 18:00 haha, co za oferta!! a co macie dla tych specjalistow? ;) Odpowiedz Link
krzysztof.kuczek Re: Poszukujemy specjalistów 01.03.06, 08:29 cześć, Myślisz, że to coś zmieni gdy komuś czegoś nie powiesz :)? Obawiam sie, że nie. Niestety/na szczęście (jak kto woli) trzeba iść do przodu aby się nie cofać :) pozdro Krzysiek Odpowiedz Link
wilhelm4 Re: Poszukujemy specjalistów 28.02.06, 20:06 > Mnie np. drażni jak ktoś pisze bez błędów ;) :)) ------------------------------------------------------------ Zaslugi pana Kaczynskiego jako Prezydenta Miasta Stolecznego Warszawa (nad Wisla): home.arcor.de/4rp/4rp.GIF Odpowiedz Link