lopp1 23.09.04, 11:25 Znam Azureusa BitSpirit i Bit Tornado. Czy znacie coś co jeste lepsze. Bardzo proszę o info. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fugazzi Re: Jakie programy do torrent`ów ? 23.09.04, 11:36 Nie wiem czy lepszy. Używam BitComet'a. www.bitcomet.com/ Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
Gość: k2nr Re: Jakie programy do torrent`ów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:39 Ja uzwam ABC, goraco polecam sourceforge.net/projects/pingpong-abc/ Link Zgłoś
Gość: k2nr Dlaczego skasowano moją wypowiedz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:59 Link Zgłoś
Gość: k2nr Re: Przecież jest na górze ;p/bez tekstu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 08:45 Chodzilo o wczesnijesza w ktorej pisalem o ABC, kliencie dla torrentow...Chyba byla to awaria a nei celowe usuniecie bo teraz juz jest normalnie...Wczesniej na dwu komputerach bylo. "Wiadomosc zostala usunieta" czy jakos tak :) Link Zgłoś
lisikruk Re: Jakie programy do torrent`ów ? 23.09.04, 17:59 Tylko i wylacznie Azureus. Na poczatku mojej przygody z Torrentem przetestowalem wiekszosc dostepnych klientow i z cala pewnoscia moge powiedziec ze jest to najbardziej zaawansowany i co wazne - najszybszy program. pozdrawiam Link Zgłoś
m.gregor Re: Jakie programy do torrent`ów ? 23.09.04, 18:54 Potwierdzam. Duza ilosc opcji konfiguracyjnych, polski interfejs, szybkosc i niezaleznosc od platformy (program pisany pod JAVA i dziala rownie dobrze pod Linuksem, MacOS czy Windowsami). Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Jakie programy do torrent`ów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:06 Azureus. Co najmniej połowa świata go używa. Link Zgłoś
britneyspears Re: Jakie programy do torrent`ów ? 25.09.04, 09:22 Shareaza. Dodatkowo mozna ściągać z sieci edonkey. www.pcworld.pl/ftp/pc/programy/4333/Shareaza.2.1.0.0.html Jest najlepsza Link Zgłoś
wrack Re: Jakie programy do torrent`ów ? 25.09.04, 10:01 wg mnie to bitornado jest najlepsze ale co kto lubi Link Zgłoś