Dodaj do ulubionych

Buźka w Firefoxie

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.04, 00:09
W prawym dolnym pasku w Firefoxie mam jakąś buźkę typu gadu-gadu, która albo przebiera oczami albo płacze i staje się niebieska LOL :-)
Czym to jest spowodowane? Wina plug-in'u, czy nowej wersji F.? Nie zauwazyłem, w którym momencie t coś zaczęło mnie intrygować (w chwili, gdy to ujrzałem).
PS. Jak przegladam strony nie poprawia się jej nastrój ;-)
Obserwuj wątek
    • rhemek Re: Buźka w Firefoxie 07.10.04, 10:24
      Ja tego nie mam.
    • Gość: chopinnn Re: Buźka w Firefoxie IP: 80.244.140.* 07.10.04, 12:54
      może jest jakas skórka zinstalowana bo i u minie tego nie ma
      • Gość: er Re: Buźka w Firefoxie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.04, 17:55
        Skórek nie mam żadnych (tzn miałem w poprzednich wersjach,ale w nowej nie
        działają. Tak jak napisałem, mam nową wersję programu. Pluginów mam trochę, ale
        ich zastosowanie to nie upiekszanie :)
        • kell99 Re: Buźka w Firefoxie 07.10.04, 18:08
          ciezko mowic o jakiejs mistycznej "buzce". sprawdz i wylacz wszystkie
          rozszerzenia, moze instalowales cos, a nie pamietasz. podeslij link do zrzutu
          ekranu z tym czyms, moze ktos skojarzy co to takiego moze byc
        • tomek.toms Re: Buźka w Firefoxie 07.10.04, 18:09
          Może zrobisz screenshota ?
          • Gość: er Re: Buźka w Firefoxie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.04, 20:19
            Rzeczywiście, nie pomyslałem o najprostszym, czyli o wyłaczeniu wszystkich plug-in'ów i włączaniu ich po kolei :-/ Trochę czasu mi to zajęło, bo mam tego trochę....no i te restarty przeglądarki... W każdym razie plug-in odpowiedzialny za to coś to Foxy Voice, który kiedyś zainstalowałem z ciekawości....i o nim zapomniałem. Okazało się,że nie działał, chyba brakuje mi tych sterowników MS-u :-]
            Screenshota już nie podsyłam, bo chyba łatwiej jest ściągnąć plug-in i ewentualnie odinstalować potem(to do ciekawskich ;-)). Poza tym na screenshocie się nie rusza.
            Hym... to chyba tyle, dzięki za sugestie... może wątek niezbyt pożyteczny,ale przynajmniej ktoś jeszcze się dowiedział o buźkach w Firefoxie :-)
            Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka