Gość: pinezka IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.02, 22:42 najlepiej jakis polski, ktory moglabym sciagnac z internetu. Bardzo prosze o pomoc bo juz nie mam sily szukac. Wiekszosc polskich stron oferujacych oprogramowanie nie dziala. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lodzer Re: program do zrobienia sklepu internetowego IP: *.glus.easy.com.pl / 10.0.0.* 25.04.02, 18:26 Chyba coś ci się pomyliło. Taki program możesz najprościej ściągnąc ze sklepu. Link Zgłoś
Gość: pinezka Re: program do zrobienia sklepu internetowego IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.02, 11:23 czesc dzieki za info, ale dalej nie wiem o co chodzi, z jakiego sklepu? Przewaznie programy sciaga sie z serwisow typu "download center"tj tucows czy cnet. A takiego polskiego profesjonalnego serwisu do tej pory nie udalo mi sie znalezc. Link Zgłoś
da.killa Re: program do zrobienia sklepu internetowego 26.04.02, 12:29 prosze bardzo: www.e-ocean.pl/strony/kreator2000.html a nastepnym razem radze dokladniej poglooglac :))) da.killa Link Zgłoś
Gość: pinezka Re: program do zrobienia sklepu internetowego IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.02, 16:55 dzieki Link Zgłoś