Gość: fox IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 19:41 Co sadzicie o przeglądarce ? I druga sparwa nie moge przeglądać stron w .asp tak samo czatu czy podobnych stron gdzie w IE była potrzeban java...co zainstalowac w mozilli ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kell99 Re: mozilla firefox - propblem !!! 07.11.04, 19:43 No to masz problem czy pytanie? Strony "asp";) da sie przegladac jak kazde inne, do jave masz z java.sun.com Link Zgłoś
Gość: fox Re: mozilla firefox - propblem !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 19:46 Problem przy okazji pytanie ;) mam zainstalowanego IE i mozille, Java tez jest bo na IE czaty i inne strony .asp działąją bez problemu na mozilli jest problem...no i nie wiem co dalej ...! Link Zgłoś
broch Re: mozilla firefox - propblem !!! 07.11.04, 19:48 masz prawdopodobnie zainstalowana MS VJM, niekompatybilna z niczym innym. Wywal (bo i tak dziurawa) i zainstaluj produkt sun. Link Zgłoś
Gość: fox Re: mozilla firefox - propblem !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 19:53 Mam jave z sunMicr...strona która mi nie chdzopi a najbardziej na niej mi zalezy...www.tp.o2o.com.pl, nie chodzi czat którego nie uzywam juz chwile ale zazwyczaj nie działąły jak nie miałem javy, teraz java jest w IE chodzą nie chodzą w mozilli ? Link Zgłoś
barracuda7110 Re: mozilla firefox - propblem !!! 07.11.04, 20:22 > Wymagany Internet Explorer 5.5 lub wyższy z włączoną obsługą JavaScriptu Nie będę się wypowiadał na temat tworzących to coś... Link Zgłoś
Gość: linux-bobas Re: mozilla firefox - propblem !!! IP: *.crowley.pl 08.11.04, 13:20 w mozilli tej dużej;) w menu pomoc jest O wtyczkach-sprawdź czy tam są wylistowane jakieś wtyczki(o ile firefox ma tak samo)-może trzeba zmienić w preferencjach firefoxa(jeśli ja w mozilla to Edycja>Preferencje>Zaawansowane>Skrypty i wtyczki i tam zaznaczyć Włącz interpretację Java Script w dokumentach bo tak sobie myslę,że skoro java jest w systemie i działa pod IE to nie problem z jej wersją nieaktualną,ale z tym,że mozilla nie wie,że ma z niej korzystać Link Zgłoś