Dodaj do ulubionych

mozilla firefox - propblem !!!

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 19:41
Co sadzicie o przeglądarce ? I druga sparwa nie moge przeglądać stron w .asp
tak samo czatu czy podobnych stron gdzie w IE była potrzeban java...co
zainstalowac w mozilli ?
Obserwuj wątek
    • kell99 Re: mozilla firefox - propblem !!! 07.11.04, 19:43
      No to masz problem czy pytanie?
      Strony "asp";) da sie przegladac jak kazde inne, do jave masz z java.sun.com
      • Gość: fox Re: mozilla firefox - propblem !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 19:46
        Problem przy okazji pytanie ;) mam zainstalowanego IE i mozille, Java tez jest
        bo na IE czaty i inne strony .asp działąją bez problemu na mozilli jest
        problem...no i nie wiem co dalej ...!
        • broch Re: mozilla firefox - propblem !!! 07.11.04, 19:48
          masz prawdopodobnie zainstalowana MS VJM, niekompatybilna z niczym innym. Wywal
          (bo i tak dziurawa) i zainstaluj produkt sun.
          • Gość: fox Re: mozilla firefox - propblem !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.11.04, 19:53
            Mam jave z sunMicr...strona która mi nie chdzopi a najbardziej na niej mi
            zalezy...www.tp.o2o.com.pl, nie chodzi czat którego nie uzywam juz chwile ale
            zazwyczaj nie działąły jak nie miałem javy, teraz java jest w IE chodzą nie
            chodzą w mozilli ?
            • barracuda7110 Re: mozilla firefox - propblem !!! 07.11.04, 20:22
              > Wymagany Internet Explorer 5.5 lub wyższy z włączoną obsługą JavaScriptu

Nie będę się wypowiadał na temat tworzących to coś...
        • Gość: linux-bobas Re: mozilla firefox - propblem !!! IP: *.crowley.pl 08.11.04, 13:20
          w mozilli tej dużej;) w menu pomoc jest O wtyczkach-sprawdź czy tam są
          wylistowane jakieś wtyczki(o ile firefox ma tak samo)-może trzeba zmienić w
          preferencjach firefoxa(jeśli ja w mozilla to
          Edycja>Preferencje>Zaawansowane>Skrypty i wtyczki
          i tam zaznaczyć Włącz interpretację Java Script w dokumentach
          bo tak sobie myslę,że skoro java jest w systemie i działa pod IE to nie problem
          z jej wersją nieaktualną,ale z tym,że mozilla nie wie,że ma z niej korzystać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka