Gość: kkk IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.05.02, 15:16 Może ktoś wie gdzie można znaleźć program OmniTrader ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Meras Re: Program do analizy giełdowej IP: *.bankhipoteczny.pl 21.05.02, 16:15 Nie wiem (oczywiscie zawsze jesli chodzi o pirata to mozesz szukac na gieldzie komp.) ale popytaj o MetaStock'a (jest super i aktualizacje kursow do niego ma kazdy liczacy sie portal gieldowy) na przyklad w BOS'iu (www.bossa.pl). Powinni wiedziec gdzie go mozna kupic. Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Program do analizy giełdowej IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.05.02, 15:04 Tak też słyszałem że MetaStock jest, dobry chociaż na str: wgpw.w.interia.pl/ w dziale "PROGRAMY DO ANALIZY TECHNICZNEJ" autor mam wrażenie że lepiej ocenia OmniTradera, chociażby dlatego że oszczędza mnóstwo czasu i jest maksymalnie zautomatyzowany. A jeżeli chodzi o format danych to pracuje z tymi samymi co MetaStock. Link Zgłoś
Gość: Meras Re: Program do analizy giełdowej IP: *.bankhipoteczny.pl 23.05.02, 15:01 Ja w kazdym badz razie uzywam MetaStocka i chwale sobie. Jest szybki i ma dosc duzo wskaznikow. Poza tym mozna tworzyc wlasne no i oczywiscie modyfikowac istniejace. Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Program do analizy giełdowej IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.05.02, 01:03 Ok,w każdym razie dzięki za opinie. Link Zgłoś