Gość: jumpandfuck IP: *.dolsat.pl 16.11.08, 20:42 kominek juz dawal glos (jakies radio). nie jestem fanem ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.ghnet.pl 16.11.08, 20:52 kiedys dawno dawno temu trafilem na tego bloga - po przeczytaniu paru tekstow stwierdzilem ze szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ascarib Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fallouta 3 16.11.08, 20:53 <lol2> Fajnie to wyszło ostatecznie Dla mnie Fallout 3 to pozycja która niestety zagościła w mym kompie i obciążyła fundusze ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ascarib Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall 16.11.08, 20:55 Przeprawszam, konsole są dla blondynek i dla zabawy która nie wymaga umiejętności xD Przesadziłem, ale gry są uproszczone z powodu pada który przy PC'towcu nigdy nie wygra dlatego gry MP nie mają opcji PC-konsola(pro-gamer z konsoli nie masz szans z noobem z myszką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.router.finemedia.pl 16.11.08, 21:14 kominek jesteś niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupalek Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 21:20 kominek to slodziak **** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sesja_ty_kruwo Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.aster.pl 16.11.08, 21:23 przepraszam najmocniej, kto jest w KWA tego portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el^^ Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 21:24 haha, żartowałeeeeeem! Świetne wideo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 21:34 Kominek jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
psychodebil Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall 16.11.08, 21:37 Jak Kominek coś mówi, to znaczy, ze tak jest. I lepiej sie nie kłócic! =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia M Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.elartnet.pl 16.11.08, 21:38 HM...może jestem blondynka, ale mnie się komentarz KOMINKA naprawdę podobał i nie widzę tu wymuszonego humoru..... Nic wybitnego, ale przyjemnie się oglądało. Czy coś ze mną nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mielony Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 21:42 Heh gdy zobaczylem tytul posta, odrazu sie skapnolem ze chodzi o kominka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samwieszkto Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.autocom.pl 16.11.08, 21:45 najslynniejszy czy nie to mnostwo osob go czyta . i nikt nie ma na to wplywu takze bez tego ironicznego tonu bo na kilometry czuc ze zazdrosc cie zzera od srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hutch Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.radom.pilicka.pl 16.11.08, 21:46 Szkoda komentować. "Teraz walnę tego czarnego, Barack" Kominek ty debil po prostu jesteś. Humor rynsztokowy. Po głosie wnioskuję, że masz ok. 20 lat. A poziom intelektu jak u smarkacza z podstawówki. No i chyba im najbardziej imponujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Login/Pseudonim: Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.11.08, 21:49 i w taki oto sposób tworzą się błędne przeświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupka Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 21:52 kominek jest był i będzie najsłynniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba Ty Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 21:56 Kominek moim mentorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidiak Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 21:58 Komis , cmok (i to napisała 32 letnia "starucha" a nie jakas siksa z podstawówki ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_do_bicia Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall 16.11.08, 22:00 A mnie rozbawiło Tylko krówki mi szkoda . Odpowiedz Link Zgłoś
teklunia0 Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall 16.11.08, 22:00 Ja tam się nie znam na grach, ale na Kominku znam się znacznie lepiej niż Pan Radek! Ale pojechał z tą fotką i to szkło do kominków. Doceniam pomysłowość. Hutch,Kominek przedmucha zapraszamy na bloga, potem prosimy o oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_do_bicia Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall 16.11.08, 22:01 ...Nie będę go z tego błędu wyprowadzać, bo jego ego i tak już jest napięte do granic możliwości ... Radku !spokojnie , Ty tez masz na pewno jakieś zalety Odpowiedz Link Zgłoś
fiksiu99 Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall 16.11.08, 22:23 kominka lubia w wiekszosci dziewczeta. Ja go nie trawie zupelnie. Troche pokory wielka gwiazdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghaelis Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.e-net.pl 16.11.08, 22:35 Wbrew pozorom, to co napisał Komin ciężko nazwać recenzją - to raczej parę zdań opiniujących to że Kominek polubił F3. Alabala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall IP: *.chello.pl 16.11.08, 22:35 Kto to jest kominek? I dlaczego miałaby mnie interesować jego opinia o F3? Nie macie ciekawszych tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Najsłynniejszy polski bloger zrecenzował Fall 16.11.08, 22:36 czuc ze zazdrosc cie zzera od srodka. -- to prawda. być Kominkiem - ambicja mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś