Dodaj do ulubionych

Winamp i *ape

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 09:58
Mam duzy plik *ape. Nie chce ściągać Monkeya i go instalować. Wole żeby
odtwarzał Winamp. Ściągnąłem plugina, ustawiłem go jako output, a winamp
dalej nie gra. Może co źle robie? W ogóle nie rusza. Robił już kto co takiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: kimono Re: Winamp i *ape IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 10:57
      zainstalowałem monkeya - też nic. Wprawdzie Winamp ruszył, ale dźwieku nie
      było. Odinstalowałem wszystko i wrzuciłem foobara - - nic. Pisze tylko o jakimś
      błędzie. Może plik uszkodzony abo co? A da sie to jakos przemajstrować na mp3?
      W folderze w którym jest ten plik jak go ściągnałem były jeszcze dwa / Jeden
      jakiś *cue i cos od okładki *log. Folder nazywał się mniej więcej tak CD1 Eac-
      Ape-By Db. Moze to wam co powie? Moze jakos zdekompresować ten plik, ale jak
      jaeśli nic go nie otwiera? Co myślicie?
      • maciejpoczta Re: Winamp i *ape 02.01.05, 12:12
        Jeżeli był *cue, to może jest to obraz płyty w formacie *bin? Spróbuj zmienic
        rozszerzenie tego dużego pliku na bin i otwórz w wirtualnym napędzie, albo wypal
        na płycie. Jeżeli nie, to plik jest najwyraźniej uszkodzony. Uszkodzonego pliku
        nie przekonwertujesz.
        • Gość: kimono Re: Winamp i *ape IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:21
          już działa. Po prostu coś sie stało przy rozpakowaniu rara. Foobar gra. Dzieki.
          Ale chyba wrócę do Winampa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka