eternal.samael 19.01.05, 10:50 kopia oryginalna, oryginalny norton antyvirus 2004 itd. instalacja przebiegła bez kłopotów. problem: restart komputera podczas próby przełączenia użytkownika rozwiązanie: ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: Problem z przełączaniem użytkownika w XP 19.01.05, 11:27 Wylogowujesz i probujesz zalogowac na drugiego czy zostajesz zalogowany i przelaczasz sie na drugiego? Jesli to pierwsze to moze uszkodzony profil (utworz nowy testowy i sprobuj). Jesli drugie to ja stawiam na uszkodzona pamiec. Przetestuj ja memtest86 (link i instrukcja w FAQ forum) Link Zgłoś
Gość: +++ Re: Problem z przełączaniem użytkownika w XP IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.01.05, 20:11 Domownik jest zalogowany. Na komputer siada drugi domownik, klika START - Wyloguj- Przełącz użytkownika ...następuje restart i na niebieskim ekranie pojawia się komunikat: Stop: c00002a{ B d krytyczny system} proces systemowy Session Manager zakończył się niespodziewanie ze stanem 00090x77e8a405 0x002ef8100 System został zamknięty Po chwili mogę spokojnie zalogować się na swoje konto. Link Zgłoś
m.gregor Re: Problem z przełączaniem użytkownika w XP 19.01.05, 20:13 Przeskanuj pamiec memtest86. Link i instrukcja w FAQ. Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: Problem z przełączaniem użytkownika w XP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.05, 04:40 eternal.samael napisał: > kopia oryginalna, oryginalny norton antyvirus 2004 itd. instalacja przebiegła > bez kłopotów. > problem: restart komputera podczas próby przełączenia użytkownika > > rozwiązanie: ? odinstaluj nortona - spróbuj zmienić konto użytkownika www.google.pl/search?hl=pl&q=norton+system+crash+&lr= norton to znany "niszczyciel sytemów" ;) ps.wspaniała płyta - eternal ! The Cross to najlepszy utwór sameela moim skromnym zdaniem :) Link Zgłoś