bilety1 13.04.06, 22:24 witam Czy ktoś zastanawiał się nad stworzeniem sklepu internetowego. W przeciwieństwie do allegro nie ma opłat .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rok1978 Re: allegro a sklepy internetowe ..... 14.04.06, 08:16 - hosting; - pozycjonowanie; - integracja z porownywarkami i pasazami; - platnosci online; Odpowiedz Link
bilety1 Re: allegro a sklepy internetowe ..... 14.04.06, 17:55 ale nie ma płatności prowizyjnej i wystawiania przedmiotów Odpowiedz Link
silvermane Re: allegro a sklepy internetowe ..... 15.04.06, 11:16 A czym taki sklep miałby handlować? Mydłem i powidłem? Jakoś sobie tego nie wyobrażam. Sens mają tylko sklepy specjalistyczne. Odpowiedz Link
11ss Re: allegro a sklepy internetowe ..... 17.04.06, 09:33 przede wszystkim trzeba wydać kupę kasy na reklamę, by klienci w ogóle dowiedzieli się o twojej stronie czasami bardziej się opłaca zapłacić prowizję na Allegro niż prowadzić samemu sklep internetowy, zwłaszcza jak się nie dysponuje rozpoznawalną marką i nazwą domeny internetowej Odpowiedz Link
bbeataa1 Re: allegro a sklepy internetowe ..... 31.10.14, 10:16 ja założyłam sklep internetowy, kieryś prowadziłam allegro ale za dużo opłat i nie zawsze dało się to łądnie wypromowac. Firma Rocketsite wykonała dla mnie sklep internetowy i sprzedaz poszła od zaraz w górę, bo wszystko wyglądało schludnie i poprawnie. Odpowiedz Link
mmaarrttaa78 Re: allegro a sklepy internetowe ..... 14.11.14, 11:25 Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale chciałabym zapytać jakiego programu do [url=https://sellasist.pl/#features]obsługi allegro[/url] używać żeby generować zyski? Odpowiedz Link
rodemi Re: allegro a sklepy internetowe ..... 12.12.15, 12:18 Nie szukajcie rozwiązań albo to albo to. Zróbcie jedno i drugie. Odpowiedz Link
rodemi Re: allegro a sklepy internetowe ..... 12.12.15, 12:22 Wpisałem na szybko allegro i sklep internetowy i wyskoczyło mi, że da się takie dwie rzeczy łączyć. Prestashop Allegro jest tego przykładem. Zobaczcie czy będzie Wam takie rozwiązanie pasować. Odpowiedz Link
jacoolpl1 Re: allegro a sklepy internetowe ..... 08.09.16, 20:38 Jak już będziesz mieć sklep internetowy to zapraszam na www.otonaj.pl - do internetowej gazetki promocyjnej. Odpowiedz Link
olcia300789 Re: allegro a sklepy internetowe ..... 04.11.16, 20:14 A ja tam wole sklepy stacjonarne, mogę sobie na żywo obejrzeż dany produkt. Jednak wszystko wczesniej przeglądam w gazetkach na świetnej aplikacji play.google.com/store/apps/details?id=com.ricosti.gazetka&referrer=utm_source%3Dbr Potem ide do sklepu i wiem czego szukać w danym markiecie. Odpowiedz Link