Dodaj do ulubionych

Fifa 2005 problem

IP: *.task.gda.pl 19.03.05, 21:28
Mój braciszek chce grać w tą gre i ma oryginalna, ale nie chce sie włączyć bo
wyskakuje komunikat że gra wykryła opropgramowanie emulujace płyty i że mam
je wyłączyć a dopiero później włączyć jeszcze raz grę.
Noi nie umiem go wyłączyć.
Na pewno mam Alkochol 120% oraz emula i kiedys miałem deamona, ale nic nie
emuluję tymui programami. jak sprawdzic czy sa wyłączone czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: niktabc@vp.pl Re: Fifa 2005 problem IP: *.toya.net.pl 19.03.05, 21:56
      nie muszą emulować wystarczy że są
      zazwyczaj na CLONE CD alergicznie reagują gry
      , część z nich wykrywa też ALcohol 120%

wiec najlepiej odinstaluj te programy jeśli chcesz grać
      • wasil21 Re: Fifa 2005 problem 19.03.05, 22:10
        dodam tylko ze emule nic nie emuluje tylko jest programem p2p,
    • Gość: jasio Re: Fifa 2005 problem IP: *.task.gda.pl 19.03.05, 22:16
      Nie będe odinstalowywał tych programów tylko dlatego ze mój brat chce grac
      nie da się nic innego zrobić?
      Jakoś oszukać gry, albo czasowo je jakoś zablokować?
      • Gość: niktabc@vp.pl Re: Fifa 2005 problem IP: *.toya.net.pl 19.03.05, 23:22
        NIE DA SIĘ JEŚLI CHODZI O CLONE CD , z ALKOCHOLEM pomaga zazwycj upgrade do
        najnowszej wersji
        • Gość: Indoctrine Re: Fifa 2005 problem IP: *.5.waw.pl / *.crowley.pl 21.03.05, 12:16
          Da się, jeśli chcesz zrobić rzecz nielegalną, czyli do swojego orginału domontować cracka :) (nie wiem czy w tym przypadku to zadziała, ale przeważnie pomaga). Oczywiście łamie to wszelkie prawa autorskie itp. To, że masz orginał nie umożliwia Ci robić z nim co chcesz :D

Swoją drogą to, że jak jest CloneCD to gra nie chodzi, można by odnieść do sytuacji, gdy nowy telewizor panoramiczny nie włączy się w pokoju z zielonymi firankami.

I jeśli w umowie nie ma nic na temat niedziałania gry z jakimiś programami, a gra sama potem daje Ci taką informację, możesz produkt zareklamować i rządać zwrotu pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka