ruton75 03.10.05, 21:27 Witam pilnie potrzebuję kodu/ hasła do pliku który ma w nazwie coś takiego - mpc@BrainDead-MinMincer-[link.black.emule.glt.pl] Z góry dziękuję za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
murowany Re: kody do link.black.emule.glt.pl 14.11.05, 12:29 wejdz na www.black.emule.glt.pl/ i tam poszukaj tego releasa, blackmetalowcy jakims dziwnym trafem lubia zabezpieczac swoje releasy haselkami. hasla pozniej sa podawane przy opisach releasow albo jak sie doprosisz to posla na maila albo zapostuja na forum. Link Zgłoś
minmincer Re: kody do link.black.emule.glt.pl 04.01.06, 01:24 I przyszło mi zainterweniować w tej sprawie. Nie wiem co prawda czy ktokolwiek odczyta to, ale mus to mus. Faktycznie przez pewioen czas hasłowalismy nasze rele na BE, bo mielismy powody o których nie będę pisał. Od pewnego jednak czasu zaprzestaliśmy tego. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że jeszcze przez długi czas w sieci osła będa krążyły nasze zahasłowane rele. Tych którzy poszukują hasel do naszych reli odsyłam na nasze forum. Aha, i wyjasnienie dla murowanego. Blackemulowcy - tak. Blackmetalowcy? Na pewno nie ja. A następnym razem zanim znów postanowisz zabłysnąć intelektem przyp... sobie cegłą. Może pomoże. Link Zgłoś