wk2 14.10.05, 23:01 doinstalowałam do win98 winxp i mam problem z klawiaturą, znaki sa pod innymi klawiszami, co to może byc??? np. na : jes L, dwukropek jest na <. proszę o pomoc, bo nie mogę pisać. z góry dziękuję za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
troll22 Re: problem z klawiaturą 14.10.05, 23:03 prawdopodobnie masz źle ustawiony język, rade sprawdzić w panelu sterowania/ jezyk, godzina itp. M być Polski(programisty) Link Zgłoś
wk2 Re: problem z klawiaturą 14.10.05, 23:11 troll22 napisał: > prawdopodobnie masz źle ustawiony język, rade sprawdzić w panelu sterowania/ > jezyk, godzina itp. > M być Polski(programisty) a gdzie szukać tego jezyka polskiego programisty?? Link Zgłoś
troll22 Re: problem z klawiaturą 14.10.05, 23:15 Panel sterowania\data, godzina, języki i opcje regionalne\opcje regionalne i jezykowe\zakładka:język\szczegóły... Ludzie kombinowac troche samemu.. :| Link Zgłoś
wk2 Re: problem z klawiaturą 14.10.05, 23:20 dzięki dzieki wielkie, ale o tej porze już ciężko myslę, zwłaszacza, że od rana przy kompie, mam dość. Uratowałeś mi zycie :)))) Link Zgłoś