gacek1990 21.12.05, 21:51 Mam film na VCD ale jest on po angielsku i mam tez do tego filmu napisy czy jest jakas mozliwosc aby polaczyc to ze soba lub z VCD zrobic normalny film AVI??lub cos innego aby dzilalaly napisy!?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gadus Re: Filmy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:39 No nie jest to dla laika zbyt proste i wymaga posiadania co najmniej dwóch programów. Najpierw musisz dokonać konwersji pliku tekstowego z napisami do formatu SSA, słuzy do tego prosty programik "Subtittle Tool" a następnie programem o nazwie "VobSub" wkleja się napisy do pliku avi. Ten konwerter txt mogę wysłać mailem on jast spakowany ma tylko 283 KB. Obydwa programy do pobrania z sieci za friko. Powodzenia. Link Zgłoś
gacek1990 Re: Filmy... 22.12.05, 16:58 oki to jest dobre ale ja mam film na VCD a nie AVI i chce do filmu VCD wrzucic napisy!!!moze jaest jakis prog ktory przerabia VCD na AVI?? Link Zgłoś
neder Re: Filmy... 22.12.05, 17:10 zerknij tutaj: www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=6076 pzdr Link Zgłoś