Dodaj do ulubionych

Najlepszy antywirus.Czekam na przyklady

23.12.05, 00:35
witam was drodzy czytelnicy! mam do was prosbe a byscie napisali mi, jaki
jest waszym zdaniem najlepszy antywirus i opisali mi skad go mozna
pobrac.prosbe ta kieruje do was poniewaz nie wiem jakiego najlepiej uzyc
antywirusa.aktualnie posiadam PANDE,ale ona bardzo spowalnia mi kompa, a inne
ktore znam to prawie wcale mi nie zabezpieczaja kompa przed wirusami itp.
CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE.
Obserwuj wątek
    • Gość: fazji1 Re: Najlepszy antywirus.Czekam na przyklady IP: 213.199.253.* 23.12.05, 00:40
      Pande odrazu wywal....Ja mam od kilku lat Kaspersky Antywirus w wersji PRO...Bardzo dobry antywir.Nie zmula kompa, ma wiele dobrych rozwiazan i co najwazniejsze jest skuteczny.
      • Gość: matis Re: Najlepszy antywirus.Czekam na przyklady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 18:33
        Kaspersky Antywirus
      • Gość: ur Re: Najlepszy antywirus.Czekam na przyklady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 23:58
        Gość portalu: fazji1 napisał(a):

> Pande odrazu wywal....Ja mam od kilku lat Kaspersky Antywirus w wersji PRO...Ba
        > rdzo dobry antywir.Nie zmula kompa, ma wiele dobrych rozwiazan i co najwazniejs
        > ze jest skuteczny.

Nie zawsze jest skuteczny jak to każdy antywir, ale miałem identyczną przygodę, teraz mam kasperczaka i jest luz, NOD 32 jest też godny uwagi
    • Gość: sepur Re: Najlepszy antywirus.Czekam na przyklady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 18:36
      Nie ma czegoś takiego jak najlepszy antywirus. Każdy antywirus tak jak i
      program ma swoje plusy i minusy. Ja osobiście mam zainstalowany NOD32 w wersji
      demo. pzdr.
      • Gość: matis Re: Najlepszy antywirus.Czekam na przyklady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 18:39
        masz racje ze nie ma najlepszego antywira ale ja np. polecam Kaspersky
        Antywirus bo sam go uzywam i jak narazie sie spisuje swietnie...tzn nie zmula
        kompa
    • alex2222 Re: Najlepszy antywirus.Czekam na przyklady 23.12.05, 21:52
      mam avasta i też nie narzekam...
      • artur737 Avast 24.12.05, 07:00
        Ja tez mam, ale raz mi przegapil wirusa. Dalem kompa do naprawy bo zle dzialal, przelecieli innym antywirem, zlapali szkodnika a mnie skaszowali.

Ale to prawda, ze jest za darmo.
    • Gość: T-800 Re: Najlepszy antywirus.Czekam na przyklady IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.12.05, 22:38
      freeav.com

Najlepszy to pojęcie względne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka