Dodaj do ulubionych

poprosze o opinie

IP: 80.50.58.* 12.03.06, 00:27
Czy mogłabym poznać Waszą opinie o programie --ODKURZACZ--.
Ostatnio dużo o nim czytałam i podobno jest super.
Czy warto go zainstalować?
Oraz czy jest bezpieczny? Pozdrawiam i jeśli to możliwe prosze o opinie.Anna.

Obserwuj wątek
    • kell99 Re: poprosze o opinie 12.03.06, 00:31
      1) nie skyszalem by odkurzaczy sie instalowalo. ten co ja mam wyciaga sie z
      szafy i podlacza do pradu.
      2) Mysle, ze jest bezpieczny o ile pamietasz by wymienic pojemnik na smieci raz
      na jakis czas.
      3) Opinie pewnie roznia sie pomiedzy roznymi modelami. Moj jest niebieski, lekki
      i warty swojej ceny;)
      • Gość: anna Re: poprosze o opinie IP: 80.50.58.* 12.03.06, 00:59
        Prosze zmień forum bo piszesz Bzdury!
        Jeszcze chwila a napiszesz mi że np.instrukcje obsługi??!!!
        • kell99 Re: poprosze o opinie 12.03.06, 01:35
          Tak, ale doczytalem tylko do polowy;) Malo akcji...
    • mariuszym Re: poprosze o opinie 12.03.06, 02:19
      Użyłem go parę razy, ale niestety program jak dla mnie sprawia wrażenie niedopracowanego. Odinstalowałem go w momencie, gdy zauważyłem, że pousuwał mi pliki językowe do programu Spybot-Search and Destroy, mimo że uruchomiłem go w najbardziej bezpiecznym trybie.
      • Gość: ff Re: poprosze o opinie IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.03.06, 03:10
        ja go używałem próbnie i go wywaliłem na zbity łeb.Program niedopracowany,usuwa
        wszystko co mu podejdzie.Głupi program.Dziwny program.Niebezpieczny program.Nie
        polecam!!!.
    • r0ger Re: poprosze o opinie 12.03.06, 07:11
      Nie słuchaj tych bzdur. Odkurzacz nie jest taki zły. Ma co prawda trochę
      niedopracowany moduł deinstalacji oprogramowania, ale jeżeli chodzi o
      czyszczenie dysku to sprawdza się świetnie. Ja używam go od ponad roku i cały
      czas w trybie pośrednim. Jeszcze się nie zdażyło, żeby usunął mi nie to co
      trzeba. Co do deinstalacji oprogramowania, to zdarza mu się zaznaczyć do
      usunięcia pliki które nie powinny być usunięte, ale to w/g mnie nie wina samego
      programu, a źle napisanych instalatorów. W sytuacji gdy aplikacja pod koniec
      instalacji łączy się z internetem w celu np. aktualizacji, zainstalowany w
      systemie firewall tworzy dla niej reguły dostępu i zapisuje je w swoich plikach
      konfiguracyjnych. Odkurzacz odnotowuje tą zmianę i zaznacza pliki do usunięcia
      przy deinstalacji. U mnie w przypadku NIS były to 2 (dwa!) pliki. Wystarczy
      przejżeć listę plików do usunięcia i odchaczyc te zbędne. A poza tym z tego
      modułu przecież nie trzeba korzystać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka