Dodaj do ulubionych

program Winrar

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:31
Mam pytanko co moze byc powodem ze pliki spakowane rarem nie sciagaja mi sie
do konca? Prosze o odpowiedz z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • gastovski Re: program Winrar 20.03.06, 16:42
      Nie sądzę, żeby typ pliku/rozszerzenie miało jakikolwiek wpływ na transfer
      pliku. Myślę, że jest to wina serwera bądź połączenia. Spotkałem się kiedyś z
      przypadkiem, że IE notoryczie zrywał połączenia - pomogło zainstalowaie Opery.
      Tobie rówież polecam, Opera ma wbudowany menedżer pobierania plików, spróbuj.
      www.opera.com/lang/pl/
    • lobo_n [...] 20.03.06, 17:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Monia Re: program Winrar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:32
      zainstalowanie opery tez nic nie dalo dalej to samo:/
      • Gość: Monia Re: program Winrar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 11:34
        nikt mi nie pomoze?
        • Gość: Antek Re: program Winrar IP: *.acn.waw.pl 25.03.06, 11:41
          Ale co to znaczy nie sciagaja sie cale? Pokazuje sie jakis blad? Sciagaja sie w
          jakiejs czesci? Z zadnej strony sie nie sciagaja?
          • Gość: Monia Re: program Winrar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 17:01
            problem wystepuje przy sciaganiu plikow spakowanych rarem, sciaga mi tylko np
            15% i koniec sciagania nigdy nie dojdzie do 100% pozniej jak chce rozpakowac to
            wyskakuje info ze jest błąd w zaszyfrowanym pliku CRC :(
            • Gość: Antek Re: program Winrar IP: *.acn.waw.pl 25.03.06, 17:20
              A jesli chcesz sciagnac pliki z innych stron to dziala? Bo jesli tak to jest to
              raczej wina serwera na ktorym jest ta strona.
              • Gość: Monia Re: program Winrar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:03
                z plikami sciaganymi z innych stron tez jest roznie, czasami mi sie uda sciagnac
                caly plik, a czasami tez przerywa :/ kompa mam od dawna i nigdy wczesniej nie
                mialam takich problemow
                • gluby Re: program Winrar 25.03.06, 22:22
                  nie zalezy od kompa tylko od polaczenia i serwera .jak spakowany rarem sciagnie
                  sie 15% to nie sie go otworzyc, do wywalenie ten plik i tzreba od nowa sciagac
                  .zdarza sie podczas sciagani nastepuje reset serwera i trzeba od nowa zaczac
                  pobieranie
                  • lazygeek Re: program Winrar 25.03.06, 22:29
                    Zgadza sie. Proponuje zainstalowanie programu FreshDownload.
                    W opcjach ustaw 'Download retry' powiedzmy na 99.
                    Jesli serwer zerwie połączenie program bedzie probował je nawiązać
                    ponownie 99 razy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka