yarekv7 22.04.06, 21:48 "Arrow AIO : IP Anonymous Tools" - znalazłem taki program i dokąłdnie nei wiem do czego służy mógł by ktoś mi pomóc poszukać opisu do tego programu lub powiedziec co nim można zrobić i do czego on służy? Pozdrawiam ;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
r0ger Re: Interesujący program ... 22.04.06, 23:35 Jeżeli nawet nie masz pojęcia do czego służy, to skąd wiesz że jest interesujący? Bezsens jakiś. Link Zgłoś
yarekv7 Re: Interesujący program ... 23.04.06, 15:18 jak byś był inteligentną osobą to byś sie domyslił po samymn tytóle bo ma w sobie IP czyli coś z zabawą IP ;p Link Zgłoś
jan-w Re: Interesujący program ... 23.04.06, 15:32 "Jakbyś był inteligentną osobą" to sam byś znalazł te informacje w kilkanaście sekund ;-) Link Zgłoś
r0ger Gdybyś był... 23.04.06, 15:45 ...inteligentną osobą, to byś nie robił błędów ortograficznych na poziomie dziesięciolatka. Link Zgłoś
lander3 Re: Interesujący program ... 23.04.06, 15:55 > "Arrow AIO : IP Anonymous Tools" - znalazłem taki program i dokąłdnie nei wiem > do czego służy mógł by ktoś mi pomóc do tego programu lub > powiedziec co nim można zrobić i do czego on służy? Pozdrawiam ;) Powyższy tekst świadczy o tym iż kolega yarekv7 nie jest zbyt inteligentna osobą. Znalazł jakiś tam program twierdzi ze niby super , ale sam nie wie do czego służy. I karze jeszcze szukać w necie opisu do tego programu to już chyba jaja sobie robi. A google to ty znasz może lub inne wyszukiwarki. Jeśli nieznasz to odpisz podam Ci linki. Link Zgłoś
yarekv7 Re: Interesujący program ... 23.04.06, 19:57 to podaj bo znów narobię błędów podczas wpisywania linku. a z kąd wiesz ile mam lat? a błedy są spowodowane pośpiechem ;p wiec jesli sie nie podobają to nei czytaj!! Link Zgłoś
jan-w Re: Interesujący program ... 24.04.06, 00:05 Ale jeśli będziesz się tak śpieszył, to tam też nic nie znajdziesz. Komputery są strasznie głupie. Same, nie domyślą się o co ci chodzi ;-) Link Zgłoś